Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SoftOne kokemuksia

SoftOne kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka SoftOne Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVuosikymmenien yhteistyö Porvoon Autotarvike Oy:n kanssa

" Suurin hyöty on tullut paperisten ostolaskujen luopumisesta ja sähköisten laskujen tarkastamisen nopeutumisesta. Nettipohjainen järjestelmä mahdollistaa etätyöskentelyn ja vähentää tuuraustarvetta. Kirjanpitoraportointikaavoja räätälöitiin ja raporttihaku on monipuolista ja tarpeisiimme sopiva. Lisäksi ohjelmaa kehitetään koko ajan. Taloushallinnon töiden hoito on nopeutunut.."

-- Päivi Ahola, talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYhteistyö Ruotsin hallitsevan vähittäiskaupan ICA:n kanssa

"ICA-kaupoissa on usein tiivistä yhteistyötä, ja olimme kuulleet, että SoftOne GO on hyvä vaihtoehto. Se on yksinkertainen, helppo käyttää ja mukautettavissa toimintaan ja yrityksen tarpeisiin. Ennen kaikkea kaikki on koottu yhteen paikkaan. Tämä on suuri etu ja helpotus meille, ja tulee varmasti olemaan myös muille kaupoille. Tämä tarkoittaa käytännössä, että meillä on parempi.."

-- Tommy Hammeqvist

Näytä referenssi

ReferenssiToimiva yhteistyö Sinuhe Oy:n kanssa

" Meille on ollut tärkeää sähköistää toimintojamme. Tässä kehitystyössä tuli SoftOne hyvin vastaan. SAUMA ohjelmisto on ollut meillä nyt tuotantokäytössä yli vuoden ja olemme tähänastiseen yhteistyöhön tyytyväisiä. ” "

-- Veli-Pekka Salminen

Näytä referenssi

ReferenssiMyös Ruotsissa on tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kokeneet SoftOne GO:n helpottavan päivittäisiä rutiineja

"Olemme käyttäneet SoftOne:n ohjelmistoja alusta alkaen. Emme ole koskaan käyttäneet muuta järjestelmää, emmekä ole kokeneet sille olevan edes tarvetta. Päivittäinen toimintamme on riippuvainen järjestelmästä ja sen toimivuudesta, ja mielestäni SoftOne GO on palvellut meitä erittäin hyvin.” "

-- Joel Låång

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin SoftOne kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SoftOne Oy :n referenssit

SoftOne Oy :n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia