Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myös Ruotsissa on tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kokeneet SoftOne GO:n helpottavan päivittäisiä rutiineja

ReferenssiRuotsalainen sähköurakointiyritys Låångs El on matkannut teknologisen kehityksen mukana

Joel Låång johtaa ruotsalaista sähköalan yritystä Låångs El, jossa yrityksen kuusi työntekijää tekevät urakointeja, niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Kymmenen vuotta sitten Joel otti yrityksen ohjat isältään, joka perusti yrityksen jo vuonna 1987. Yhteistyö Låångs El:in ja SoftOne:n välillä on kestänyt jo yli 30 vuotta. Låångs El on käyttänyt SoftOne:n järjestelmää aivan alusta alkaen ja matkan varrella ottanut lukuisia askeleita teknologian saralla. Nykyisin se hyödyntää täysin pilvipohjaista ratkaisua. Joel Låång kertoo nyt digitaalisen teknologian eroista sekä hyvin toimivan järjestelmän tärkeydestä yritykselle.

Millainen merkitys liiketoimintajärjestelmällä teille on?

Olemme käyttäneet SoftOne:n ohjelmistoja alusta alkaen. Aluksi käytimme SoftOnen paikallisesti asennettavia ohjelmistoja, mutta tullessani yrityksen johtoon, vaihdoimme samalla nykyiseen pilviratkaisuun. Emme ole koskaan käyttäneet muuta järjestelmää, emmekä ole kokeneet sille olevan edes tarvetta. Päivittäinen toimintamme on riippuvainen järjestelmästä ja sen toimivuudesta, ja mielestäni SoftOne GO on palvellut meitä erittäin hyvin.

Miten päädyitte valitsemaan pilvipohjaisen SoftOne GO:n?

Minä olin se, joka teki päätöksen pilvipalveluun siirtymisestä. Moduuleista käytämme pääasiallisesti Tilausta, Laskutusta ja Projekteja. Tilaus -toiminto on erinomainen. Tukkukauppiaiden kanssa solmitun EDI-yhteyden ansiosta saamme kaikki artikkelit oikeassa järjestyksessä oikeaan hintaan, ilman ylimääräisiä manuaalisia toimenpiteitä. Meillä on hyvin pienimuotoisia tehtäviä, ja aikaisemmin tukkukauppojen kanssa täytyi tehdä paljon manuaalista työtä sekä hypätä paikasta toiseen. Säästämme runsaasti aikaa automatisoidulla materiaalien käsittelyllä, mikä onkin yksi syy sille, miksi vaihdoimme pilvipalveluun alun perin. Asentajat saavat itse merkitä asiakkaan ja tilauksen sovellukseen työaikoineen, jolloin minä saan suoraan tarvitsemani tiedot laskutusta varten. Käytännössä minun tarvitsee vain tarkistaa, että tilauksen tiedot ovat oikein.

Miten pilvipohjainen ratkaisu on eronnut aiemmasta?

Kaikki on nykyään täysin automatisoitu. Ennen minun täytyi manuaalisesti kirjata tiedot, mutta nyt kaikki menee suoraan järjestelmään. Minulta säästyy uskomattoman paljon aikaa automatisoinnin ansiosta. Nykyisin minulta menee ainoastaan kaksi päivää neljän päivän sijaan hallinnollisiin tehtäviin. Voin käyttää jäljelle jääneen ajan kentällä olemiseen, mikä tarkoittaa, että voin ottaa kaksinkertaisen määrän asiakkaita. Tämä on mahdollistanut, että olemme voineet kasvaa. Ennen meitä oli vain kaksi asentajaa, kun nykyään meitä on jo kuusi.

Manuaalisella työllä saattoi olla myös muita seurauksia, kun esimerkiksi tuotteita ja tilauksia saatettiin unohtaa muiden asioiden ohella. Nykyään minulla on täysi kontrolli ja pysyn aina ajan tasalla. Kaikki dokumentit saadaan suoraan, ja voin helposti tehdä tarvittaessa materiaalimuutoksia. Projektit -moduulin ansiosta, projektien hallinta helpottuu ja ne pysyvät kontrollissa. Näemme saman tien, paljonko jokin työ tulee maksamaan, jolloin pystymme antamaan myöskin asiakkaalle paremman hinta-arvion.

Kaikki data on säilössä pilvessä, joten minun ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, jos vaikka tietokone menee rikki. Tarvitsen työni tekemiseen ainoastaan tietokoneen ja internetin.

Suosittelija:

“Olemme käyttäneet SoftOne:n ohjelmistoja alusta alkaen. Emme ole koskaan käyttäneet muuta järjestelmää, emmekä ole kokeneet sille olevan edes tarvetta. Päivittäinen toimintamme on riippuvainen järjestelmästä ja sen toimivuudesta, ja mielestäni SoftOne GO on palvellut meitä erittäin hyvin.”

Joel Låång

Pinterest
Referenssin infoboxi
SoftOne Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Låångs El
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joel Låång

Lisätietoja

Yritysprofiili SoftOne kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Siirry yrityksen profiiliin SoftOne kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SoftOne - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SoftOne - Muita referenssejä

SoftOne - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia