Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toimiva yhteistyö Sinuhe Oy:n kanssa

ReferenssiSinuhe Oy on tunnettu hyvistä tuotteistaan, mutta myös siitä, että yritys vaatii toiminnanohjausjärjestelmältään monipuolisuutta ja varmuutta sekä kykyä selviytyä tämän päivän sähköisistä haasteista. Aiemmin Sinuhe Oy käytti toiminnanohjaukseensa Unikko -järjestelmää ja otti siitä kaiken mahdollisen irti. Moni siihen Sinuhelle kehitetty ominaisuus päätyi myös muiden asiakkaiden käyttöön.

Lisää ominaisuuksia SAUMA:sta

Kun tutustuimme SAUMA -sovelluksiin, huomasimme, että siinä on paljon samoja toiminnallisuuksia, mitä Unikossakin on ollut. Näiden lisäksi saimme käyttöömme monia uusia hyviä ominaisuuksia. Meille on ollut tärkeää sähköistää toimintojamme. Tässä kehitystyössä tuli SoftOne hyvin vastaan. Olemme kehittäneet mm. uuden ns. Lähettämö toiminnon eli sähköisen lähetteen, jonka jälkeen emme ole tarvinneet erillisiä paperisia lähetteitä lähettämöön.

DESADV ja PRIDES

Sähköisten lähetysluetteloiden lähettäminen on meille välttämätön toiminto. Muun muassa keskusliikkeet saavat tällä sähköisellä sanomalla tiedon siitä, mitä tuotteita heille on tulossa. Keskusliikkeet voivat lukea sanoman tiedot suoraan omaan järjestelmäänsä, joten heiltä säästyy aikaa, ja virheiden mahdollisuus pienenee. Tämä ominaisuus on jo nyt oletuksena monien tilaajien kohdalla.

Toimiva yhteistyö

SAUMA ohjelmisto on ollut meillä nyt tuotantokäytössä yli vuoden. Olemme tähänastiseen yhteistyöhön tyytyväisiä, kertoo Sinuhelta Veli-Pekka Salminen. On ihan luonnollista, että joitakin yllätyksiä tulee, kun näin laaja ohjelmistopaketti otetaan käyttöön, joten joitain toiminnallisuuksia on toteutettu lisäksi jälkikäteen.

Tiedämme kyllä, että vain muutos on pysyvää, mutta jo nyt voimme sanoa, että Unikosta SAUMA:an oli hyvä valinta. Ajoituskin sattui nappiin, sillä Unikon kehitys on lopetettu. Haluamme ohjelmiston, joka mukautuu meidän tarpeisiimme.

Suosittelija:

” Meille on ollut tärkeää sähköistää toimintojamme. Tässä kehitystyössä tuli SoftOne hyvin vastaan. SAUMA ohjelmisto on ollut meillä nyt tuotantokäytössä yli vuoden ja olemme tähänastiseen yhteistyöhön tyytyväisiä. ”

Veli-Pekka Salminen

Pinterest
Referenssin infoboxi
SoftOne Oy

Tiedot

Tilaaja: Sinuhe Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili SoftOne kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Siirry yrityksen profiiliin SoftOne kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SoftOne - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SoftOne - Muita referenssejä

SoftOne - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia