Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoliikennepäällikkö

post_image

RekryilmoitusHaemme valokuituliiketoimintaamme tietoliikennepäällikköä valokuituverkkojemme operoinnin avainhenkilöksi. Tehtävän keskiössä on vaativien asiakas- ja tietoliikenneverkkojen suunnittelu, ylläpito ja kehitys sekä asiakastuotteiden toimivuus. Tehtävässä ohjaat kehittyvän verkkomme teknisiä ratkaisuja luoden tulevaisuuden tietoliikennepalveluita asiakkaillemme.

Jos olet ylläpitänyt tietoliikennejärjestelmiä, tunnet palomuuriteknologiaa ja olet näistä asioista innostunut, voit olla etsimämme henkilö. Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa ja kokemusta tietoliikenneverkoista. Valokuituverkon laiteratkaisut ja protokollat ovat sinulle tuttuja, ja osaat tehdä teknistaloudellisia vertailuja päätösten tueksi. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin taito ovat eduksesi tehtävässäsi.

Työskentelet liiketoimintajohtajan alaisuudessa ja apunasi ovat verkonrakennuksen ja tekniikan ammattilaiset. Toimintamme tukena on kumppaniverkosto. Pääset osaksi monialayhtiön organisaatiota, ainutlaatuiseen tehtävään kehittämään niin teknologiaa, kuin itseäsikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Hannu Vaara p 040 3525 761

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.8.2020 - 20.9.2020
Sijainti: Rovaniemi
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/napapiirin-energia-ja-vesi-oy/tietoliikennepaallikko/893055/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

palomuurisuoja
valokuitu
valokuituyhteys
Tietojärjestelmät
tietoliikenneratkaisut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä