Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIETOANALYYTIKKO, Tietohallinto

post_image
Rekryilmoitus

Tietoanalyytikko – työelämän parasta aikaa Keusotessa!

Tule kehittämään kanssamme vaikuttavuusperusteista Sote -palveluiden johtamista Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Haemme tietoanalyytikkoa tiedolla johtamisen tiimiin. Tiimissä työskentelee noin 20 henkeä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointialuetta palvelujen vaikuttavan järjestämisen keinoin. Palvelujen vaikuttava järjestäminen tuottaa optimaalisen hyvinvoinnin alueemme asukkaille.

Tietoanalyytikko

Tietoanalyytikkona vastuullasi on analyysien tuottaminen asiantuntijoiden ja johdon työn tueksi sekä tiedon laadun parantaminen yhdessä palvelutoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi sisältyy tilastoinnin, tietovarastoinnin ja raportoinnin sekä tietoarkkitehtuurin kehittäminen tiedolla johtamisen tarpeisiin. Osallistut ennustemallien kehittämiseen ja laatimiseen. Teet myös erilaisia selvitys- ja analytiikkatehtäviä sekä tietopoimintoja erilaisten projektien ja hankkeiden tarpeisiin.

Keskeisin ja suurin tiimin vastuulla oleva kokonaisuus on Keusoten tietoallas ja siihen liittyvä tietovarantoautomaatio. Tietoaltaan ja tietovarantojen sisältämän datan hyödyntämisen palvelut ovat tiimin toiminnassa keskeisessä roolissa.

Palat halusta kehittää Sote -toimintaa tutkimuksellisella otteella, olet itseohjautuva ja uskot omaavasi riittävät taidot ja halun kehittää operatiivisen ja taktisen tason näkemystä sote -toiminnasta.

Pääset luomaan uutta ja vaikuttamaan. Työsi tuloksilla kehitetään koko hyvinvointialueen toimintaa ja tulet näkemään oman työsi lopputuloksen konkreettisesti.

Muutama sana meistä ja meillä työskentelystä

Työskentelymallimme pohjautuu yhteisöohjautuvuuteen, jossa työtä ohjaavat päämäärät rakenteiden sijaan. Arvostamme jokaisen antamaa työpanosta ja tuemme toisiamme arjen haasteissa. Työskentelytapamme on joustava, joka mahdollistaa hyvin perheen, työn ja opiskelun yhteensovittamisen. Työmuotona voi olla etä-, hybridi- tai läsnätyö.

Saat käyttöösi henkilöstöetuna tarvitessasi polkupyöräedun sekä henkilöstöalennukset alueen uimahalleihin. Tarjoamme käyttöösi myös kattavan yleislääkäritasoisen työterveyshuollon ja tuemme työaikana tapahtuvaa opiskelua. Käytössämme on myös laaja joukko palkitsemisen toimintamalleja. 

Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi laitoslounas-, liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedut.

Onko minulla riittävä osaaminen?

Arvioimme haastattelusi sinussa piilevää potentiaalia. Voi siis olla, että et vielä ole aivan sitä, mitä hakuilmoituksessa haemme mutta tunnistat potentiaalisi ja osaat sen meille viestiä.

Menestyäksesi tehtävässä, osaat kuunnella asiakastoiveita ja jalostaa niistä asiakasta hyödyttäviä ratkaisuja. Lisäksi sytyt uuden luomisesta. Sinulla on kyky yhdistää teoriaa ja käytäntöä toimintaa edistävällä tavalla. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka löytää hyvinvointialueen toimintaa parantavia kehityskohteita säilyttäen fokuksen toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. 

Sinulla on kokemusta laajojen tietoaineistojen käsittelystä ja muokkaamisesta ja ymmärrystä erilaisten tietokantojen periaatteista. Osaat poimia tietoja itsenäisesti tietoaltaasta tai tietovarannoista ja hallitset ohjelmointitaitoja (esimerkiksi Python, R, SQL, PowerBI). Kokemus Wherescape -ympäristöistä lasketaan eduksi. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Vakituinen työsuhde alkaen 
  • Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmämme vaativuustasolle 7. Tehtäväkohtainen palkkaus työn aloitusvaiheessa on 4597,57 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 

Heräsikö mielenkiintosi? Soitathan tietohallintopäällikkö Henna Puputti puh.050 497 8931, henna.puputti@keusote.fi, niin pääsemme asiassa eteenpäin.

Hakuaika päättyy 4.5.2023 klo 14.00. 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 20.4.2023 - 4.5.2023
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-hyvinvointialue/tietoanalyytikko-tietohallinto/2137034/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä