Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testiautomaatioasiantuntija

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Veikkaus etsii vakituiseen työsuhteeseen

Testiautomaatioasiantuntijaa

Testiautomaatioasiantuntijamme luovat ja ylläpitävät testausautomaatiota kehittäjien ja laatuasiantuntijoiden tueksi. Lisäksi tiimin vastuulle kuuluu Veikkauksen ohjelmistorobotiikkaratkaisujen kehittäminen ja ylläpito. Optimaalinen hakija on laatuorientoitunut tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ote automaatioratkaisujen kehittämisessä. Intohimo ensiluokkaiseen laatuun on tehtävän ehdoton edellytys.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joustavan ja rennon työympäristön sekä mahdollisuuden työn ja itsesi kehittämiseen hyvien koulutusmahdollisuuksien ansiosta. Meillä tekijät saavat itsenäisesti ja tiiminä ottaa vastuun työstään ja päättää käytettävät prosessit ja toimintatavat sekä kehittää samalla organisaatiokulttuuria ja osallistua halutessaan kaikkeen itseä koskevaan päätöksentekoon.

Seuraavat teknologiat: Python, Robot Framework, Jenkins, Linux, GIT, pilvi (GCP/AWS), Docker, RPA ovat sinulle tuttuja.

Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä hyvää kirjallista ja suullista viestintää suomeksi ja englanniksi. Osaaminen erilaisten laadunvarmistuksen työtä tukevien työkalujen kehittämisestä katsotaan eduksi (esim. HTML5, JS).

Tarjoamme sinulle työyhteisön täyden tuen, joustavan ja rennon työympäristön sekä mahdollisuuden työn ja itsesi kehittämiseen hyvien koulutusmahdollisuuksien ansiosta.

Työpiste sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa. Mahdollistamme myös laajan ja joustavan etätyöskentelyn.

Työsuhde on vakinainen ja kokoaikainen. Aloituspäivä sopimuksen mukaan. 

Tehtävään liittyviin kyselyihin vastaa ICT-palveluesimies Tuomo Hakulinen (puh. 040 775 7188) ma 11.4. klo 9–11, ke 13.4. klo 12–14 ja to 21.4. klo 9–11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n kera viimeistään 24.4.2022.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 8.4.2022 - 24.4.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/testiautomaatioasiantuntija/1508570/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Google
Python
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä