Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen edustaja (tietoverkkotekniikat), Genexis Finland Oy

post_image

RekryilmoitusTEKNINEN EDUSTAJA/ ASIANTUNTIJA (TIETOVERKKOTEKNIIKAT), GENEXIS FINLAND OY

Etsimme Vaasassa teknistä edustajaa Genexis konserniin, Suomen myyntitiimiin.

Genexis Finland Oy on vuonna 1993 perustettu tietoliikennetuotteiden toimituksiin erikoistunut yritys, joka oman Genexis päätelaitetuoteperheen lisäksi edustaa myös muiden verkkolaitevalmistajien tuotteita Suomessa. Genexis Finland Oy:n kasvavassa tiimissä Vaasassa työskentelee tällä hetkellä 6 osaajaa ja yritys on osa eurooppalaista isompaa konsernia jossa työntekijöitä on noin 300.

Tehtävänkuvaus

Teknisenä edustajana ratkaiset pääasiassa nykyisten asiakkaittesi (verkko-operaattorit/ yhtiöt) teknisiä ongelmia tuoteportfoliomme avulla. Toimit asiakasrajapinnassa linkkinä muihin Genexis-tiimeihin kuten tuotekehitykseen ja tekniseen tukeen. Osallistut keskusteluihin läpi koko prosessin varmistaaksesi, että asiakkaasi voivat integroida tuotteet onnistuneesti omiin järjestelmiinsä ja hyötyvät Genexis-ratkaisuista mahdollisimman tehokkaasti liiketoiminnassaan. 

Vahvana tiiminä toimimisen hengessä työskentelemme pääsääntöisesti toimistolla mutta myös hybridimalli on työssä mahdollista. 

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa työkokemusta teleoperaattorilla, teknisessä myynnissä tai teknisessä tuessa sekä hyvät perus tietotekniset taidot ja opit uusia järjestelmiä nopeasti.
  • Kykenet avaamaan teknisiä aiheita asiakkaille, joilla on eritasoista teknistä osaamista ja olet selkeä puheinen.
  • Olet sosiaalinen ja empaattinen asiakastyössä, kohtaat asiakkaan aidosti asiantuntevalla otteella.
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan vahvaksi eduksi. 

Jos olet jo alan osaava asiantuntija ja sinulla on tietämystä TCP/IP protokollasta, OSI- mallista sekä Active Ethernet, G.fast ja PON-topologioista, voimme tarjota sinulle työtä asiantuntija tehtävissä vaativammalla tehtävänkuvauksella!

Tarjoamme sinulle

Genexis Finland Oy tarjoaa sinulle teknisiä ja kaupallisia haasteita dynaamisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä. Pääset työskentelemään osana innokasta, avointa ja aidosti toisiaan tukevaa tiimiä Suomen nopeasti kasvavalla markkina-alueella. Tarjoamme tottakai kilpailukykyisen palkan ja edut sekä myös hyvät kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika: toimistoaika joustavasti. 
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive. 
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Genexis Finland Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 26.6.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.6.2022 - 26.6.2022
Sijainti: Vaasa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rekryluuri/tekninen-edustaja-tietoverkkotekniikat-genexis-finland-oy/1615548/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Telekommunikaatio

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä