Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekniikan työharjoittelu- ja kesätyöpaikkoja

RekryilmoitusKiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen käytännön työssä ja työskentely maailman johtavien konevalmistajien kanssa? Mitäs sanot näköalapaikasta huipputeknologian aallonharjalla, loistavien työkaverien ympäröimänä? Jos mielenkiintosi heräsi, kannattaa lukea tämä ilmoitus loppuun!

Haemme Tekniikan työharjoittelijoita ja kesätyöntekijöitä (8 hlöä) Epecin kasvaviin tiimeihin oppimaan ja kehittymään alan rautaisten ammattilaisten kanssa.  Harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja löytyy niin automaatio- ja ohjelmistotekniikan, elektroniikan kuin tietotekniikankin opiskelijoille Seinäjoelta, Tampereelta ja Turusta. 

Harjoittelupaikat on suunnattu amk- ja yliopisto-opiskelijoille, joilla on vielä suorittamatta tutkintoon sisällytettävä harjoittelujakso. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta, sillä Epecillä harjoittelijat pääsevät käsiksi "oikeisiin töihin"! Tehtävät pitävät sisällään mm. elektroniikan ja ohjelmistojen testausta, ohjelmointia, ohjelmistokehitystä ja/tai DevOps- ympäristön jatkokehitystä, opintosuunnastasi riippuen.  Harjoittelujakson aikana pääset myös verkostoitumaan organisaatiomme sisällä ja tutustumaan muihin harjoittelijoihimme.

Alan opintojen lisäksi odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa halua oppia uutta. Tarjoamme harjoittelijoillemme myös mielenkiintoisia aiheita opinnäyte- ja diplomitöille. Harjoitteluajalta maksettavan harjoittelijapalkan lisäksi saat käyttöösi Epecin henkilöstöetuja, mm. työterveyshuollon sekä ePassi liikunta- ja kulttuuriedun!

Lähetäthän hakemuksesi työharjoitteluun tai kesätöihin 23.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Rajala (HR Manager), 040 585 1211.

 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2022 - 23.1.2022
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/pages/harjoittelijat

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä