Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Signaalinkäsittelijä Underwater Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. 

Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems &Integration. www.patriagroup.com. 

Kiinnostaisiko sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Samalla pääset kastelemaan varpaasi suolaveteen, koska tehtävä sijoittuu vedenalaisten valvontajärjestelmien maailmaan. 

Toimintamme kasvaessa haemme Underwater Systems -tiimiimme Tampereelle

SIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. 

Tässä roolissa pääset syväsukeltamaan mukaan huipputason asiantuntijaryhmäämme, jossa kehitetään ja toteutetaan kohteiden seurantaa laskennallisin menetelmin. Työympäristö muodostuu vedenalaisesta akustisesta maailmasta, jossa operoimme omilla merelliseen ympäristöön viritetyillä sensori-, valvonta- ja seurantajärjestelmillämme. 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on intohimoa soveltavaan matematiikkaan ja ohjelmointiin. Edellytämme sinulta laajaa matemaattista ymmärrystä, vahvaa teoreettista pohjaa usean kohteen seurannan menetelmistä ja kokemusta Matlab-ohjelmoinnista. Hyödyt tehtävässä myös kalman-suodatuksen ja sen johdannaisten osaamisesta sekä datafuusio- ja analyysimenetelmien tuntemuksesta. Tyyppinä olet joviaali, omaat hyvät tiimityötaidot ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet pitkäjänteinen ja pystyt soveltamaan oppimaasi. Pystyt miettimään ja katsomaan kokonaisuutta, mutta sinulla on myös halua tarttua käytännön tekemiseen ja olla mukana testauksessa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheissa erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi! Pääset osaksi 30 hengen rentoa, laaja-alaista tiimiämme, jossa on asiantuntijoita niin mekaniikan, elektroniikan kuin signaalinkäsittelyn saralta. Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveysedun. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 8.3.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 23.2.2022 - 8.3.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/signaalinkasittelija-underwater-systems-tampere/1440605/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä