Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RPA CONSULTANT, Useampi paikkakunta

post_image

RekryilmoitusStaria on kasvumatkalla! 

Vuonna 2003 Suomessa perustettu yrityksemme on kokonaan henkilöstön sekä kotimaisen Vaaka Partnersin omistama. Mahdollistamme asiakkaillemme tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan sekä seuraavan sukupolven kirjanpitoon maailmanlaajuisesti. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut yli 40 maahan asiakaskohtaisella tiimillä. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. 

Meitä on tällä hetkellä jo yli 300 Starialaista ja etsimme nyt Sinua vahvistamaan menestyksekästä kasvuamme! ???? 

Haemme nyt joukkoomme useampaa tekijää RPA CONSULTANT –rooleihin, vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen vahvistamaan robotiikkatiimimme kasvua, sekä asiakasrajapintaan osaksi konsultointiliiketoimintaamme että sisäiselle kehityspuolelle! Aloitus on sovittavissa joustavasti, mutta olisi mahtavaa, jos pystyisit aloittamaan työt kanssamme mahdollisimman pian.  

Tulevat tiimiläisesi toimivat pääosin Turussa, mutta joustavien etätyömahdollisuuksiemme myötä voit työskennellä toiselta paikkakunnalta myös kotitoimistolta käsin.  

Meille on tärkeää, että tunnet olevasi osa yhteisöämme heti alusta asti ja saat tarvitsemasi tuen uuden työn aloittamisessa.  Toivotamme sinut ilolla osaksi huikeaa porukkaamme!  

  

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Me Starialla uskomme, että ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme kilpailukyvyn ja paremman asiakaskokemuksen rakentamisessa. Konsultointiliiketoiminnan lisäksi haemme myös Starian kasvavien palveluliiketoimien pariin tekijöitä vastaamaan sisäisestä kehitystyöstä. Työtehtäviisi sisältyy automaatiokohteiden kartoittamista, prosessien määrittelyä ja kehittämistä, automaatioiden toteuttamista ja ylläpitoa. Osallistut myös ohjelmistorobotiikkatiimin toiminnan kehittämiseen sekä uusien tuoteratkaisuiden ideointiin ja luontiin. Toteutamme moderneja ohjelmistorobotiikkaratkaisuja ensisijaisesti suoraan asiakkaidemme avuksi, joten tässä tehtävässä pääset työskentelemään tiivisti asiakasprojektien parissa.  

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

  • Pääset työskentelemään yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa sekä syventämään ohjelmistorobotiikan osaamistasi entisestään. RPA-tiimimme on tiivis yhteisö, jossa tehdään rennolla otteella erittäin laadukasta jälkeä! 
  • Tutustut työssäsi mielenkiintoiseen ja kasvavaan liiketoimintaan, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoiminnan prosesseja modernissa ympäristössä viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen 
  • Tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä sekä uuden työn sisäistämisessä. 
  • Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet, liukuvan työajan, ergonomisen työpisteen, sähköiset työvälineet sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja muita henkilöstöetuuksia. 
  • Uratarinoidemme kautta voit tutustua tuleviin työkavereihisi sekä työkulttuuriimme: https://staria.com/fi/yritys/meilletoihin/uratarinat/ 

 

Mitkä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?

Etsimältämme henkilöltä löytyy yli vuoden ajalta käytännön kokemusta ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä liiketoimintaprosessien automatisoinnissa UiPath, Blue Prism, Robot Framework tai Microsoft Power Platform tuotteita hyödyntäen, tai muuta käytännön kokemusta monipuolisesta ohjelmoinnista ja ohjelmistokehityksestä. Olet kunnianhimoinen, innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut liiketoiminnan prosessien kehittämisestä nykyaikaisia tekniikoita hyödyntäen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti mutta viihdyt hyvin myös tiimissä. Osa asiakkaistamme toimii kansainvälisesti, joten sinun tulisi pystyä toimimaan työssäsi sekä suomeksi että englanniksi.  

Arvostamme Starialla erityisesti innokasta ja innovatiivista työotetta, sillä haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Muita ykkösjuttuja uusia Starialaisia etsiessämme ovat hyvät vuorovaikutustaidot, palveluasenne sekä kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. 

  

Hakuohjeet

Haluaisitko työskennellä osana kasvavaa tiimiämme? Jätä meille hakemus järjestelmämme kautta viimeistään 4.7.2021 ja kerro osaamisestasi sekä motivaatiostasi tehtävään. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä koska pystyisit aloittamaan työt kanssamme. Käymme hakemuksia kuitenkin jatkuvasti läpi hakuaikana ja voimme edetä prosessissamme nopeastikin sopivan henkilön osuessa kohdalle. Jätäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian – emme malta odottaa uuteen työkaveriimme tutustumista!  

Pinterest
Staria Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 14.6.2021 - 4.7.2021
Tarkennettu
sijainti:
Useampi paikkakunta
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/rpa-consultant-useampi-paikkakunta/ZQ32gm
Yhteydenotto: milana.virtanen@staria.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Staria kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Omat tagit

UiPath
Microsoft Power Platform
Robot Framework
Blue Prism
rpa

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä