Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Reaktori-insinööri

post_image

RekryilmoitusHaemme Olkiluotoon

REAKTORI-INSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt reaktori-insinööriä toimimaan voimalaitosyksiköiden reaktorisydämiin liittyvien tehtävien parissa.

Reaktori-insinöörin tehtäviin kuuluvat mm. sydämeen liittyvien prosessiarvojen käytön aikainen valvonta, reaktorin tehon säädön suunnittelu sekä sydämen käyttöön liittyvien yksityiskohtaisten ohjeiden laadinta. Vuosihuolloissa vastuullasi on laatia siirtolistat polttoaineen vaihtoa varten sekä tarkastaa vaadittavat sulkumarginaalit siirtojen aikana. Toimeen kuuluu myös reaktorisydämen valvontajärjestelmän kehitys, ylläpito- ja kelpoistustehtäviä. Lisäksi tehtävään sisältyy yhteydenpitoa laitos-, polttoaine- ja ohjelmistotoimittajien sekä muiden voimayhtiöiden kollegoiden kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva diplomi-insinöörin koulutus (teknillinen fysiikka tai vastaava), työkokemusta reaktorifysiikan tai tietotekniikan alalta sekä reaktorifysiikan ja ydinvoimatekniikan perusteet hallussa. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä ja ohjelmointivalmiuksien lisäksi sinulla on LINUX-laskentaympäristön tuntemusta jo entuudestaan. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää mm. vastuuntuntoisuutta, pitkäjänteisyyttä, analyyttistä ajattelukykyä sekä systemaattista ongelmanratkaisukykyä. Näiden ominaisuuksien lisäksi arvostamme hyviä tiedonhallintataitoja, ennakoivaa asennetta, valmiutta uusien asioiden kehittämiseen/kokeilemiseen ja taloudellista ajattelua.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. TVO-konsernissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. 

Olkiluotoon on valmistumassa Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta, jossa hallitaan ydinvoiman koko elinkaari. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Miten meille pääsee töihin?

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 29.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Tuomas Rantala, puh. 050 331 6798 ja yksikköpäällikkö Mikael Solala, puh. 050 463 1705.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 13.10.2020 - 29.11.2020
Sijainti: Eurajoki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/teollisuuden-voima-oyj/reaktori-insinoori/912213/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä