Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelunhallintatoimiston vastuuhenkilö (SMO), Vantaa

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallituksen Tietohallinto-yksikkö johtaa koko konsernin tietohallintoa, sen yhtenäisyyttä ja yhteistä kehittämistä.

Haemme nyt joukkoomme palvelunhallintatoimiston vastuuhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Tietohallinto-yksikköön Tikkurilaan

Metsähallitus-konsernin ICT-palvelut on järjestetty palvelualueittain vastaamaan Metsähallituksen vastuualueiden ja toimintojen tarpeisiin. Toimit Palvelunhallintatoimiston (SMO) vastuuhenkilönä ja tuet palvelualueita operatiivisessa johtamisessa. Vastaat palvelunhallintaprosessien ja -käytäntöjen sekä palveluintegraation kehittämisestä, toimivuudesta ja seurannasta. Tehtävässä toimit ITSM-järjestelmän (ServiceNow) pääkäyttäjänä sekä läheisessä yhteistyössä eri toimintojen ja toimittajien välillä. Ylläpidät palveluportaalia sekä yhtenäistät ja parannat järjestelmäkokonaisuuksiemme palvelunhallintaprosesseja yhdessä sovellustoimittajan kanssa. Varmistat palvelutuotannon jatkuvuuden ja laadun seuraamalla palvelutasojen toteutumista, osallistumalla kriittisten häiriöiden ratkaisuun ja palvelujen jatkuvaan parantamiseen.

Palvelunhallintatoimisto on Metsähallituksessa verrattain uusi, joten sinulla on tilaisuus päästä rakentamaan siitä näkemyksesi ja kokemuksesi pohjalta meidän organisaatiollemme parhaiten sopivaa yhdessä palvelualueiden kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulutusta soveltuvalta alalta. Sinulla on käytännön kokemusta IT-palvelunhallinnan ja palveluintegraation parhaista käytännöistä (ITIL, SIAM) sekä käytännön osaamista palvelunhallinnan prosessien kehittämisestä ja palveluintegraation (SIAM) johtamisesta. Arvostamme kokemusta esim. pääsynhallintaratkaisujen, jatkuvuuden- ja muutoshallinnan tai tietoturvan alueilta. Eduksi katsotaan ITIL/SIAM-sertifikaatit ja kokemus ServiceNow-järjestelmän toiminnallisuudesta. Olet arvostettu asiantuntija, jonka osaamiseen luotetaan ja joka pystyy auttamaan muuta organisaatiota. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä ja aloitteellista toimintatapaa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.12.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa tietohallintojohtaja Anna-Leena Ruuth, anna-leena.ruuth@metsa.fi, puh. 0400 949 522.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 17.11.2021 - 12.12.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/palvelunhallintatoimiston-vastuuhenkilo-smo-vantaa/1335780/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä