Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palveluhallintapäällikkö

post_image

RekryilmoitusNyt Jatkuvat palvelut -yksikkömme etsii sinua  

Palveluhallintapäällikkö  

Vastuullasi on useita asiakaspankeillemme suunnattuja palvelukokonaisuuksia ja sinun tehtävänäsi on vastata asiakkaille palvelun toimivuudesta päästä päähän. Huolehdit siitä, että vastuullasi olevat palvelut ovat kustannustehokkaita, turvallisia ja laadukkaita.  

Päivittäisessä työssäsi kuljet ajan hermolla salkkusi sisältöä skannaten ja tarvittavia muutoksia suunnitellen ja toteuttaen. Toimit yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa ja vastuu alueesi jatkuvasta palvelusta on sinulla.  

Tässä tehtävässä menestymistä auttaa se, että sinulla on kokemusta palveluhallinnasta. Ymmärrys sähköisestä asioinnista ja tunnistamiseen liittyvistä ratkaisuista on bonusta. Pystyt tarkastelemaan kokonaisuuksia analyyttisesti ja toimintatyylisi on aikaansaava. Mikäli sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme heidän omassa liiketoiminnassaan ja olet valmis heittäytymään hommaan täysillä, kuulemme sinusta mielellämme lisää. 

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Meillä on mahdollista työskennellä viihtyisissä toimitiloissa Espoon Leppävaarassa tai Jyväskylän keskustassa. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.  

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja olisit kiinnostunut tulemaan mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme, niin olethan yhteydessä!

Lisätietoja paikasta saat yksikön johtaja Päivi Vikströmiltä, puh. 040 772 3441.  

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2021 https://samlink.fi/urapolku/. Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen. 

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.10.2021 - 3.11.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/oy-samlink-ab/palveluhallintapaallikko/1313011/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä