Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ostaja

RekryilmoitusHei sinä hankinnan ammattilainen! Innostutko kansainvälisestä toimintaympäristöstä, monipuolisesta ja itsenäisestä tehtäväkentästä sekä työstä, jossa pääset todella vaikuttamaan toimitusketjun sujuvuuteen? Jos nämä asiat sytyttivät sinut ja olet lisäksi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava tyyppi, kannattaa sinun ehdottomasti lukea tämä työpaikkailmoitus loppuun!

Haemme nyt joukkoomme ostajaa täydentämään tehokasta ja ammattitaitoista hankinta-tiimiämme. Epecillä tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustavaan etätyöhön, mutta tämä tehtävä vaatii säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen tehtaalla. Tuleva työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Mitä ostajan työpäivään kuuluu?

Ostajan tehtävässä työhösi kuuluu olennaisena osana ostettavien komponenttien tarvelaskenta sekä teknisten komponenttien ostojen ja tilausten tekeminen Suomesta ja ulkomailta. Seuraat toimittajien tilausvahvistuksia ja varmistat, että komponentit saapuvat ajallaan tehtaalle. Pidät säännöllisesti yhteyttä toimittajiin ja optimoit komponenttivaraston arvoa. Lisäksi ylläpidät ERP-järjestelmään komponenttien ostamiseen liittyvää master dataa.

Miksi meille kannattaa hakea?

Ostajan työssä saat käyttöösi monipuoliset järjestelmät sekä eteenpäin menevän yrityksen kehittymismahdollisuudet. Pääset osaksi työntekijöitään arvostavaan yritykseen, jossa sinua vastassa on kannustava työyhteisö. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut (mm. laajan työterveyshuollon sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun) ja kilpailukykyisen palkkauksen, joka määräytyy hakijan osaamisen mukaan. Lisäksi Epecillä on käytössä bonusjärjestelmä. Epec on monien mahdollisuuksien talo ja sinulla on mahdollisuuksia kasvaa työssäsi myös haastavampiinkin rooleihin.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme tekijää, jolla on jo kertynyttä ostokokemusta sekä katsomme eduksi soveltuvan teknisen tai kaupallisen tutkinnon. Työssä menestyminen vaatii hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Odotamme, että sinulta löytyy kokemusta ERP-järjestelmien kanssa työskentelystä; erityisesti arvostamme D365-järjestelmän käyttökokemusta.

Toivomme, että sinulla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa, vaan pystyt tarvittaessa ratkomaan ongelmia ja tuomaan itseäsi julki. Työssäsi olet säännöllisesti yhteydessä toimittajiin, joten toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksesi katsomme lisäksi tuntemuksen elektroniikkakomponenteista ja mekaniikkaosista.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Karoliina Paakki kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 179 8720).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 12.3.2023 mennessä.

***

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.2.2023 - 12.3.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2510521-ostaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä