Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija / Senior Developer

post_image

RekryilmoitusHaemme Ropolle kokeneempaa ohjelmistosuunnittelijaa hae 31.1.2021 mennessä.

Ropon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Palvelumme toteutetaan täysin omaa teknologiaamme hyödyntäen. Oma ohjelmistokehitys ja vahva teknologiaosaaminen mahdollistavat ketteryyden ja ulkopuolisista rajoitteista riippumattoman kehityksen.

Tuntuuko, että olet tehnyt samaa työtä jo liian kauan ja haluaisit uutta nostetta urallesi? Tartu uusiin haasteisiin kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossamme ja tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja laskun elinkaaren hallintaan! 

Olet etsimämme vahvistus

  • Omaat vahvaa ohjelmointitaustaa back-end kehityksestä, tietokannoista sekä pilviteknologioista ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia.
  • Kokemus käyttämistämme tekniikoista kuten PHP, (Node.js, TypeScript, React, jQuery) ja (No)SQL on eduksi, mutta ei välttämättömyys

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kykyä ja kiinnostusta oppia jatkuvasti uutta sekä halua tarttua rohkeasti uusiin kehitysloikkiin.

Tarjoamme sinulle

  • Kiinnostavia työtehtäviä
  • Teknisesti haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään ja syventämään omaa ammattitaitoasi
  • Hyvät työvälineet
  • Kattavat henkilöstöedut

Liittymällä moniammatilliseen Ropojengiin, pääset osaksi matalahierarkkista asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, työ ei edellytä kuitenkaan Kuopiossa asumista. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös toiselta paikkakunnalta. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat!

Ropo Capital työnantajana

Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskutuspalveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee noin 50 kehittäjää ja joukkoon mahtuu niin junior- kuin senior-tason tekijöitä.

Tiimiläisten sanojen mukaan teknologiatiimissä on parhaat puujalkavitsit ja aito tekemisenmeininki. Hektisimpinäkin aikoina tiimissä vallitsee hyvä fiilis ja deadlinet saavutetaan yhdessä ahertaen ja työn lomassa nauraen. Työ on joustavaa ajan ja paikan suhteen, mutta viihtyisät työtilat, nykyaikaiset ja ergonomiset työvälineet sekä mukavat ja ammattitaitoiset kollegat houkuttelevat usein toimistolle.

Takuuvarma ammattitaidon kehittyminen ja uusimpiin teknologioihin tutustuminen tekevät työstä kiinnostavaa. Haluamme olla teknologisesti aallonharjalla emmekä vieroksu vanhan auki räjäyttämistä. Kasvu ja kansainvälistyminen takaavat sen, että meillä ei pääse kyllästymään!

Työtä tehdään tavoitteellisella ja intohimoisella otteella. Tiimiin liittymistä ei kuitenkaan tarvitse jännittää, sillä jokainen uusi tulokas otetaan avoimin mielin vastaan omana itsenään. Kokeneemmat työtoverit tarjoavat tukea ja kannustusta heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

 

Lisätietoja

  • Puhelimitse arkisin klo. 15.00–16.00 Software Manager Esa Anttila p. 044 744 0606, Mika Saarelta p. 044 719 3312
  • Sähköpostitse esa.anttila@ropocapital.fi tai mika.saari@ropocapital.fi

Käy tutustumassa ropolaisiin Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

Tutustu uratarinoihin:

Behind the scenes - uratarinoita ropolaisista

Haku

Hae tästä

Pinterest
Ropo Capital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.1.2021 - 31.1.2021
Sijainti: Helsinki, Kuopio, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.ropocapital.fi/fi/2021/01/05/haemme-senior-developeria/
Yhteydenotto: mika.saari@ropocapital.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo Capital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
Javascript
PHP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä