Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä - Esri Finland Oy

post_image

RekryilmoitusOletko sinä kokenut ohjelmoija, joka nauttii uuden luomisesta ja haasteiden ratkomisesta? Toimit sujuvasti (ArcGIS) paikkatietomaailmassa tai olet kiinnostunut ottamaan ArcGIS tuoteperhettä haltuun? Nautit sekä itsenäisestä että muiden kanssa työskentelystä? Meillä olisi paikka juuri sinulle!

Tiimimme kaipaa osaavaa ohjelmistokehittäjää, joka ymmärtää tai on innokas oppimaan paikkatiedon hyödyt sekä halukas kehittämään osaamistaan entisestään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisten ratkaisuiden parissa sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi haluamaasi suuntaan: työnkuva muotoutuu tekijän vahvuuksien mukaisesti. Päivittäinen työsi ei ole rutiininomaista, vaan monipuolista tekemistä paikkatietoa hyödyntäen eikä sinulla useinkaan ole kahta samanlaista päivää peräkkäin. Kollegasi ja työpaikkasi sijaitsevat Leppävaarassa Espoossa, toki tällä hetkellä pääasiassa etätöissä. 

Lue koko työpaikkailmoitus ja hakuohjeet tästä

Pinterest
Esri Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 8.2.2021 - 20.2.2021
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Leppävaara (tällä hetkellä etätyö)
Linkki: https://www.esri.fi/fi-fi/rekrytointi/software-developer-esri-finland-oy?utm_source=itewiki&utm_medium=webpage&utm_campaign=rekry&utm_content=ohjelmistokehittaja-2021
Yhteydenotto: kristiina.manner@esri.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Esri Finland kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä