logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Esri Finland on paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatietoteknologian edustaja Suomessa. Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta.

Esri Finland Oy

Yritysesittely

Esri Finland on paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatietoteknologian edustaja Suomessa. Tarjoamamme tuotteet ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi.

Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta: kattavat palvelut, aineistot sekä maailman johtavat paikkatieto-ohjelmistotuotteet. Kanssamme löydät parhaita käytäntöjä sekä uusia ideoita paikkatiedon hyödyntämiseen eri toimialoilla, ja autamme näiden toteuttamisessa ja jalkauttamisessa toimintaasi.
Työntekijöitä 60
Y-tunnus 1837145-9
Perustettu 2004
Www Kotisivut
Puh 0207435435
E-mail info@esri.fi

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Big Data, IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Esri Finland, Esri, Esri Finland, Paikkatietosovellukset, Paikkatietopalvelut, Paikkatietoanalyysi, paikkatietoaineistot, paikkatieto, GIS, ArcGIS, paikkatietoalusta, paikkatieto-ohjelmistot, paikkatietojärjestelmä, location intelligence, location analytics, kartta, karttapalvelu, web-kartta, palvelukartta, kartta-aineistot, Paikannus, sisäpaikannus, sisätilapaikannus, Tilannekuva, IoT, verkko-omaisuudenhallinta, käyttöomaisuuden hallinta, asset management, reititys, paikkatietoanalytiikka, omaisuudenhallinta, tiedolla johtaminen, sijaintitieto

Jäsenyydet

flic-paikkatietoklusteri logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Esri Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPaikkatietoyhteistyötä Itämeren suojelemiseksi

"Esri Finlandin järjestämän työpajan avulla haasteisiin oli mahdollista saada ratkaisumalleja ja työkaluja, joita ei organisaation sisällä välttämättä ole aiemmin otettu huomioon tai niiden mahdollisuuksista ei ole oltu täysin tietoisia."

-- Joni Kaitaranta, Data Coordinator, HELCOM

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Esri Finland - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Esri Finlandilta saat kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta: maailman johtavat paikkatieto-ohjelmistot ja -ratkaisut, kattavat aineistot sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntijapalvelut. Kanssamme löydät..

Esri Finland - Referenssit

Esri Finland - Bloggaukset

Esri Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Esri Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Esri Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Esri Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku