Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kouluttaudu terveysteknologia-alan asiantuntijaksi

post_image

RekryilmoitusKouluttaudu terveysteknologia-alan asiantuntijaksi

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Sinustako terveysteknologian asiantuntija?

Varsinais-Suomen alueen yritykset saattavat etsiä juuri sinua ja 11 muuta osaajaa kasvamaan alalle. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

 • luonnontieteistä tai bioinformatiikasta
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka- tai elektroniikkasuunnittelusta
 • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
 • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • myynnistä, markkinoinnista tai tuotehallinnasta
 • terveysalasta

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan tai löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan. Avoimia tehtäviä on useita ja eritasoisia, joten älä epäröi hakea mukaan!

Toimiva konsepti

HealthTech Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. Kuusi kuukautta (9.12.2019-11.6.2020) kestävän koulutusohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessäsi ja saat osallistua 20-25:een työssäoppimistasi tukevaan lähiopetuspäivään. Ensisijainen tavoite on löytää työpaikka vähintään 12 henkilölle terveysteknologia-alan yrityksessä.

Varsinais-Suomen alueella olevat yritykset etsivät uusia tulevaisuuden osaajia erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen, laadunvarmistukseen, ohjelmistopuolen asiantuntijatehtäviin, laitehuoltoon, laboratoriotyöhön, projektinhallintaan, kaupallisiin tehtäviin ja moniin muihin työtehtäviin.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä.

Mikä ihmeen rekrytointiohjelma?

”Ohjelman kautta pääsin sisälle haluamaani yritykseen, johon tuskin olisin päätynyt ilman ohjelmaa, ja sain kattavan perehdytyksen terveysteknologia-alan säädöksiin.”

”HealthTech Academy on erinomainen keino löytää uusia uramahdollisuuksia tai laajentaa vanhaa osaamista, joten suosittelen ehdottomasti ohjelmaa kaikille terveysteknologia-alasta kiinnostuneille ihmisille, taustasta riippumatta!”

– HealthTech Academy -ohjelman aiemmat osallistujat –

Koulutus on suunniteltu yritysten toiveiden mukaan

Koulutusohjelman sisältö on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen alueen terveysteknologiayritysten kanssa, jotta saat juuri sitä koulutusta mitä tulevassa työssäsi tarvitset. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Healthtech Finlandin kanssa ja kouluttajina toimivat alan asiantuntijat.

Koulutuksessa pääset tutustumaan mm. seuraaviin aihealueisiin:

 • Innovaatiiviset ratkaisut terveysteknologia-alalla
 • Terveysteknologia toimialana ja erikoissääntely
 • Terveysteknologian tuotekehitysprojektin läpivienti
 • Laadunhallintajärjestelmät – ISO 13485 ja USA QSR
 • Terveydenhuollon tietojärjestelmät
 • Projektijohtaminen
 • Lean -menetelmät
 • Myynti ja markkinointi terveysteknologian toimialalla ja kansainvälisyys
 • Data-analytiikka

Koulutusohjelman kautta sinulla on hieno mahdollisuus kehittää asiantuntijuuttasi ja osoittaa yhteistyöyritykselle motivaatiosi ja oppimiskykysi! Yritykset ymmärtävät, että ohjelman aikana on tarkoitus oppia tulevat työtehtävät työtä tekemällä ja yrityksen opastuksella.

Huom! Tervetuloa myös hakijainfoon kuulemaan lisää tiistaina 29.10. klo 10-12 Virastotalon auditoriossa osoitteessa: Itsenäisyydenaukio 2, Turku.

Haethan HETI, tai viimeistään 17.11. ja työllisty kasvualalle!

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana.

1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/. Oikean koulutuksen löydät hakemalla ohjelmaa seuraavalla koulutusnumerolla: 688575. Tarkista samalla, että työnhakusi on voimassa.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tätä profiilia käytetään, kun Saranen esittelee sinua rekrytoiville yrityksille, joten kerro kattavasti taustoistasi, tavoitteistasi ja rooleista, joissa voisit itsesi tulevaisuudessa nähdä. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702. Hakuprosessista, koulutuksesta ja yrityksistä saat lisätietoja ohjelman koordinaattorilta: Samuel Leivo, 050 414 3304, samuel.leivo@saranen.fi.

HealthTech Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Saranen Consulting

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä uusiin työpaikkoihin. Loimme viime vuonna yhdessä asiakkaidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 3000 asiantuntijaa. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa: www.saranen.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 16.10.2019 - 17.11.2019
Sijainti: Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/kouluttaudu-terveysteknologia-alan-asiantuntijaksi/711711/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Prosessiteollisuus
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä