Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior ohjelmistokehittäjää etsitään

RekryilmoitusIntegralin ohjelmistotuotantotiimistä lohkeaa paikka avoimelle, nälkäiselle ja vauhtiin päässeelle kehittäjälle, joka puhkuu intoa luoda uutta, tähyää tulevaisuuteen sekä osaa ottaa haltuun uusimmat vempaimet ja villitykset. Voit olla vastavalmistunut tai vaihtoehtoisesti opintojesi loppusuoralla ja arvostamme toki myös aikaisempaa kokemusta kehittäjän työstä.

Sinulla tulisi olla kokemusta ainakin:

  • PHP
  • Olio-ohjelmointi
  • SQL
  • HTML
  • CSS

Sinulla voisi myös olla kokemusta:

  • Symfony (tai vaihtoehtoinen moderni framework)
  • Front-end teknologiat, esim. Angular tai React
  • Mobiilikehitys (Google Android / Apple iOS)
  • Linux

Meillä on puitteet valmiina; upouusi monitilaympäristö Espoon sydämessä eli Otaniemessä höystettynä aurinkoterassilla sekä Silja Serenade -henkisellä näköalahissillä. Löytyy kanban, scrum, lippulappuja, säkkituoleja, playstation, hackathonit, pivotointia, skaalautuvaa businesta sekä tietysti completely-outside-the-box -visioita. Meillä on koossa lisäksi hauska ja rento porukka!

Meillä innostetaan työntekijöitä ja ollaan aina valmiit panostamaan osaamiseen. Riittää että olet tähti tai edes hiomaton timantti, joka tahtoo päästä loistamaan. Tärkeintä on halu oppia uutta ja olla innokas tekemään sitä mistä pitää.

Kiinnostuitko? Pistä ihmeessä hakemusta sekä ansioluetteloa tulemaan oheisen linkin kautta viimeistään pe 6.10. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa saat haun tiimoilta lisätietoja Tuukka Antikaiselta numerosta 040 527 8274.

Laita hakemus tulemaan tästä.

Pinterest
Integral Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.1.1970 - 13.10.2017
Sijainti: Espoo

Lisätietoa

Yritysprofiilii Integral kotisivut

Tagit

Teknologia

Angular
React
Symfony
Linux

Integral Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Integral kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä