Olemme täyden palvelun ICT-talo. Ratkaisemme asiakkaidemme liiketoiminnalliset ja digitaaliset haasteet kustannustehokkaasti tuoreimmalla teknologisella asiantuntemuksella.

Integral Oy Perustiedot

Yritysesittely

Keskitymme ratkomaan liiketoiminnan ja digitalisoitumisen haasteita mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Toteutamme ohjelmistojen käyttöönottoja, ohjelmistopalveluiden mukautuksia sekä räätälöityjä uusia ohjelmistoja.

Meiltä löytyy vahva BI-puolen osaaminen ja tarjoamme ratkaisut tietojohtamisen eri osa-alueille. Olemme myös sertifioitu ITIL-asiantuntija.

"Jotta esineet voisivat kertoa tarinansa.” IoT:n avulla yritykset saavat enemmän ja laadukkaampaa tietoa erilaisten sensoreiden ja mittareiden kautta. Tarjoamme yrityksille kattavat IoT-palvelut, jotka sisältävät niin laitteet, verkkoratkaisun, hallintanäkymän kuin raportointimahdollisuudetkin.

Virustorjunta, palomuurit, varmuuskopiointi sekä sisäiset- ja ulkoiset verkot löytyvät tietysti myös palveluvalikoimastamme.
Työntekijöitä
45
Y‑tunnus
1980908‑8
Perustettu
2005
www
Email
myynti@integral.fi
Puh
09 8862 7000
Sosiaalinen media
Toimipaikat Espoo, Kokkola

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Tietohallinto, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Microsoft, Open source, Java, Javascript, PHP, Drupal, Wordpress, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Huolto ja korjaus, Konsultointi, Koulutus, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Integral, IoT, Analytiikan ratkaisut, BI-ratkaisut, BI, tietojohtaminen

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
itpro-2017 logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Meillä on koossa hauska ja rento porukka!


Meillä on puitteet valmiina; uusi monitilaympäristö Espoon sydämessä eli Otaniemessä höystettynä aurinkoterassilla sekä Silja Serenade -henkisellä näköalahissillä.


Löytyy kanban, scrum, lippulappuja, säkkituoleja, playstation, hackathonit, pivotointia, skaalautuvaa businesta sekä tietysti completely-outside-the-box -visioita. Meillä on koossa lisäksi hauska ja rento porukka!


Meillä innostetaan työntekijöitä ja ollaan aina valmiit panostamaan osaamiseen. Riittää että olet tähti tai edes hiomaton timantti, joka tahtoo päästä loistamaan. Tärkeintä on halu oppia uutta ja olla innokas tekemään sitä mistä pitää. Etsimme säännöllisin väliajoin uusia innokkaita tyyppejä joukkoomme, joten laita ihmeessä viestiä tulemaan mikäli voisit olla kiinnostunut hengaamaan meidän kanssa nyt tai tulevaisuudessa.


P.S. Käy katsomassa pätkä perustyöpäivästämme täältä.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu