Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

post_image

RekryilmoitusHaemme monipuolista it-alan ammattilaista Espoo Cateringiin 

Espoo-konserniin kuuluva Espoo Catering Oy tuottaa Espoon kaupungin tarvitsemia ateriapalveluja. Asiakkaitamme ovat lapset, nuoret, aikuiset ja ikäihmiset. Päivittäin meillä on noin 55 000 asiakasta. Lisäksi tuotamme kokous- ja juhlapalvelutarjoiluja.

 

 Toimimme 200 tuotanto- ja palvelukeittiössä, jonka lisäksi toimitamme ruokaa noin 130 palvelupisteeseen. Espoo Catering on vastuullinen ja vakaa työnantaja, jonka asiakaskunta on kasvava. Monipuolisia catering-palvelujamme toteuttaa noin 500 palveluhenkistä alan ammattilaista.

Haemme Espoo Cateringin Aromi-pääkäyttäjätiimin uutta osaajaa. Aromi on ruokatuotanto-ohjelma, joka toimii Espoo Cateringin toiminnanohjausjärjestelmänä: Käytämme järjestelmää keittiöiden tuotannonsuunnitteluun, elintarvike- ja ateriatilauksiin sekä ruokalistojen ja -ohjeiden laadintaan. Aromi-pääkäyttäjätiimi vastaa Aromin päivittäisestä ylläpidosta. 

Sinun tehtävänäsi olisi toimia yhtenä Aromi-järjestelmän pääkäyttäjistä. Pääkäyttäjänä innostut tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä, mutta nautit myös tiimityöstä. Omaat sujuvat vuorovaikutustaidot monipuolisissa lähi- ja etäkontakteissa. Sinulla on ehkä jo jonkin verran kokemusta organisaation sisäisestä koulutuksesta sekä perehdyttämisestä, tai lähdet mielelläsi laajentamaan osaamistasi koulutustehtäviin. 

Olet näppärä tietokoneen kanssa ja liikut erilaisissa verkkoympäristöissä sujuvasti. Kokemus ruokapalvelualalta on etu, mutta ei välttämätöntä. Koulutustaustaksi sopii esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistotasoinen tai muu tutkinto (esim. datanomi, merkonomi, tradenomi, restonomi tai vastaava).

Työtehtäviisi kuuluu Espoo Cateringin Aromi-järjestelmän sisällön ylläpito ja päivitys sekä käytön opastus, perehdytys ja koulutus keittiöhenkilöstöllemme. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö ohjelmistotoimittajan ja tarviketoimittajien kanssa. Tehtävää on mahdollista tehdä osittain etätyönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän modernissa työympäristössä. Ympärillesi saat mukavat ja innostavat työkaverit, sekä hyvän perehdytyksen kokeneelta ruokapalveluohjaajalta. Sinulle tulee AVAINTA:n mukaiset työehdot, mm. pitkät vuosilomat työkokemuksesta riippuen. Henkilöstöllämme on kulttuuri-, liikunta ja työmatkaetu, ja mikäli haluat laajentaa osaamistasi, niin meiltä löytyy mahdollisuuksia aina oppisopimusjärjestelyistä vapaa-ajan tuettuun opiskeluun.

Lisätietoja antaa hankinta- ja kehityspäällikkö Regina Ekroos, puh. 050 338 9787,

 19.9. klo 10.00 – 11.00

 22.9. klo 11.30 – 12.30

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 14.9.2022 - 30.9.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/espoo-catering/jarjestelmaasiantuntija/1786904/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä