Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

post_image

RekryilmoitusHei sinä motivoitunut järjestelmäasiantuntija!

Olisitko sinä etsimämme vahvistus it-tukipalveluiden pariin?

Onko sinulla kokemusta it-tukitehtävistä? Kiinnostaako sinua työskennellä it-alan kasvuyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä? Jos vastasit kyllä, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana it-tukitiimiämme. Ratkot asiakkaidemme haasteita puhelimitse tai asiakkaan toimitiloissa. Tämän lisäksi osallistut pilvipohjaisten it-järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Pääset työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa asiakkaita auttaen. Sinulla on kyky puhua it-asioista asiakkaan kielellä. Työssäsi ohjeistat asiakkaita erilaisten palveluiden käyttöön liittyvissä tehtävissä. Hoidat vian selvityksen, korjaamisen sekä asennus-, huolto- ja muut tukitehtävät.

Minkälaiselle tyypille rooli sopii?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta lähituki- tai etätukitehtävistä. Olet tottunut toimimaan kiireisessäkin työympäristössä ja nautit ongelmien ratkaisusta. Olet asiakaskeskeinen ja haluat tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Omaksut uusia asioita nopeasti ja pystyt priorisoimaan ja toimimaan järjestelmällisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla on pitkäjänteinen työskentelyote ja nautit haastavienkin ongelmien ratkomisesta. Olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan itsenäisesti muut huomioon ottaen.

Odotamme sinulta käytännön kokemusta it-tukipalveluissa toimimisesta. Olet aikaisemmin toiminut M365 parissa ja omaat it-alalta vähintään muutaman vuoden kokemuksen. Ennen kaikkea odotamme sinulta oikeanlaista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä osaajana. Ymmärrät it-alan peruskäsitteet sekä palvelin-, verkko ja pilviympäristöjen toimintaperiaatteet.

Ai mikä CloudNow?

Olemme vuoden 2019 alussa perustettu it-alan yritys, joka auttaa asiakkaita it:hen ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Olemme joukko konsultteja ja järjestelmäasiantuntijoita, joita yhdistää palo sujuvampaan ja tietoturvallisempaan arkeen. Suhtaudumme ylpeydellä työhömme ja uskomme, että työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa.

Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme osoitteessa https://cloudnow.fi/.

Miksi liittyisit CloudNown tiimiin?

Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään yhdessä porukkana. Olemme nuori ja kasvava yritys, joten meillä pääset varmasti näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla työntekijöille kattavan työterveyden, sairaskuluvakuutuksen, lounas- ja kulttuuriedut sekä hyvinvointivalmennuksia ja -koulutuksia. Tiimipäivänä voit löytää itsesi esimerkiksi kartingista, ampumaradalta tai hyvän ruuan parista.

Käytössäsi on modernit teknologiat ja saat itse valita työvälineesi. Koska meillä työ ei sitoudu tiettyyn paikkaan, tarjoamme sinulle työsuhde-etuna verkkoyhteyden kotiisi.

Täällä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään parhaita käytäntöjä.

Kiinnostuitko heti tai haluatko kuulla lisää?

Hakemukset sähköpostitse 5.4. mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi järjestelmäasiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Vuolle-Apiala puhelimitse +358469204122 tai sähköpostitse pasi@cloudnow.fi.

Haethan nopeasti, koska täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Katso myös Ratkaisukeskeisen konsultin hakuilmoitus.

Pinterest
CloudNow IT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.3.2021 - 5.4.2021
Sijainti: Vantaa
Tarkennettu
sijainti:
Teknobulevardi 7 H-talo, 01530 Vantaa
Linkki: https://www.cloudnow.fi/Rekrytointi+Jarjestelmaasiantuntija+maaliskuu+2021
Yhteydenotto: rekry@cloudnow.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CloudNow IT kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

IT-tuki
it-tukipalvelut
proaktiivinen IT-tuki
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
service desk
JIRA Service Desk
Microsoft 365
IT-ylläpito
asiakastuki
atk-tuki
Etätuki
Lähituki
lähitukipalvelut
Tukipalvelut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä