Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

post_image

RekryilmoitusInnostutko tietojärjestelmien parissa työskentelystä ja puhut sujuvaa Linuxia?

Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen asiakaslähtöistä ja ohjelmistoalasta innostunutta järjestelmäasiantuntijaa.

 

Työssäsi toimit osana Fastroin Operations-tiimiä ja osallistut Hilkka-järjestelmän käyttöönottoprojekteihin sekä teknisiin ylläpitotehtäviin. Osana työtäsi osallistut myös integraatioiden määrittelyyn, konfigurointiin sekä testaukseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi tuet asiakkaita haastavampien ongelmatilanteiden ratkomisessa yhteistyössä asiakaspalvelumme ja tuotetiimiemme kanssa.

 

Työssäsi toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa, joten hyvät viestintätaidot ja halu ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja ratkaista ongelmia ovat edellytys tehtävässä menestymiselle.

Arvostamme:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta Linux- järjestelmien parissa työskentelystä. Java ja SQL osaaminen katsotaan eduksi.
 • Osaamista integraatioista sekä kykyä tulkita sujuvasti XML ja JSON sanomia.
 • Reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua uusia asioita.
 • Hyviä tiimityötaitoja sekä paineensietokykyä.
 • Valmiutta satunnaisiin ylitöihin iltaisin tai viikonloppuisin.
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme:

 • Välittävän ja aktiivisen työyhteisön ketterässä ja kansainvälisessä kasvuyrityksessä.
 • Viihtyisät työtilat Joensuun Tiedepuistolla sekä mahdollisuuden etätyöhön.
 • Mahdollisuuden oman osaamisen ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen.
 • Kattavan perehdytysohjelman työhön ja asiakkaisiin.
 • Kattavat henkilöstöedut, sisältäen esimerkiksi laajan terveysturvavakuutuksen, lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työyhteisön yhteiset Virkkari - tapahtumat.

 

Täytä hakemus ansioluettelon kera 29.10.2023 mennessä täällä. Lisätietoa tehtävästä antaa Veikko Laukkanen veikko.laukkanen@myneva.eu tai puh: +358 50 524 8275. Soittoaika tiedusteluille 23.10 klo 15.30 - 17.00.

Toteutamme ohjelmistoja tietoturvallisesti ja arvojemme mukaisesti. Täällä sinua odottaa 60 mukavaa työkaveria. Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastronautit.

 

Fastroi Oy

Fastroi on sosiaali-ja terveysalan innovatiivinen ohjelmistoyritys ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön kehittämiä asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmiä käytetään asumispalveluissa, kotihoidossa sekä lastensuojelussa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Hilkka™-, Nappula-™ ja Real-Time Care™ -järjestelmät tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa suoraan asiakastyöhön. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Tampereella. Yhtiön liikevaihto oli 6,4 miljoonaa euroa vuonna 2022 ja se työllistää 60 henkilöä. Fastroi on osa eurooppalaista myneva GmbH -konsernia. www.fastroi.com.

 

myneva Group GmbH

Myneva -konserni on eurooppalainen sosiaali- ja hoivasektorin järjestelmätoimittaja, jolla on yhtiöissään yhteensä 50 vuoden kokemus alalta. Heti perustamisesta lähtien yhtiön fokus on ollut selkeä: väestönkehityksen tuomat haasteet voidaan ratkaista vain sosiaalisesti vastuullisella tavalla ja digitalisaation avulla. Hoiva-alan haasteet jaetaan eri maissa, ne ovat yhteisiä. Myneva korostaa konsernissaan yhteisen oppimisen ja inspiroitumisen merkitystä. Hampurissa vuonna 2017 perustetulla konsernilla on yli 3 000 asiakasta, yli 300 työntekijää kahdeksassa Euroopan maassa. Sen liikevaihto Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Benelux maissa, Suomessa ja Isossa Britanniassa on yhteensä 40 miljoonaa euroa. www.myneva.eu

Pinterest
myneva Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 13.10.2023 - 29.10.2023
Sijainti: Joensuu
Tarkennettu
sijainti:
Joensuun toimisto ja etätyömahdollisuus
Linkki: https://fastroi.bamboohr.com/careers/58
Yhteydenotto: veikko.laukkanen@myneva.eu

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii myneva Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

järjestelmäasiantuntija

myneva Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin myneva Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä