Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT System Specialist, Espoo tai Tampere

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Patrian Operations-yksikköön

 ICT/SYSTEM SPECIALISTIA

Espooseen tai Tampereelle.

Tässä tehtävässä pääset haastamaan osaamistasi ja kehittymään huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissä. Tehtävässä kehitetään ja ylläpidetään teknisesti vaativia tietoturvallisia ympäristöjä Patrian Operations-yksikön eri tarpeisiin. Pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa suunnittelu-, kehitys-, ja ylläpitotehtävissä ja kykyjesi mukaan myös asiakashankkeissa.

Työkenttä on mielenkiintoinen ja laaja-alainen, edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. Toimit osana huipputiimiä yhteistyössä teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Olet oma-aloitteinen, ripeä tekijä ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät tietotaitosi jatkuvasti ajan tasalla ja työsi jälki on laadukkaan täsmällistä.

Onnistut tässä roolissa, mikäli olet jo kerryttänyt työkokemusta vaativista ICT-ratkaisuiden kehitysprojekteista. Sinulla on soveltuva koulutustausta ja hyvät valmiudet suunnitella, toteuttaa ja hallita tietoturvallisia Linux ympäristöjä (toki Windows-taidoistakaan ei haittaa ole!). Vahvan palvelinpään osaamisen lisäksi, kaikki käytännön tietotaito infrasta, laitteista, virtualisoinneista ja verkoista auttavat tässä tehtävässä menestymisessä.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Pääset osaksi rentoa, huumorintajuista ja ammattitaitoista kolmen hengen infra-tiimiämme, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, johanna.valimaki@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin klo 10-15 välissä

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 30.3.2023 - 29.4.2023
Sijainti: Espoo, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ict-system-specialist-espoo-tai-tampere/2088740/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä