Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

post_image

RekryilmoitusICT-asiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Kiinnostaisiko tietoliikenteen, tietotekniikan tai tietoturva-alan tehtävät erilaisessa toimintaympäristössä?

Haemme nyt Riihimäen toimipaikallemme

ICT-testausautomaation asiantuntijaa

Testiautomaation asiantuntijan tehtävässä kehität ja ylläpidät tietojärjestelmien testaus automaatiosovelluksia sekä osallistut järjestelmien testaukseen.

Toivoisimme sinulta jo entuudestaan kokemusta Linux-käyttöjärjestelmien ylläpidosta ja virtualisointiratkaisuista (esim. VMware). 

Testiautomaation asiantuntijan tehtävään kuuluu verkkoympäristöjen, modifioitujen käyttöjärjestelmien ja sovellusten testausautomaation suunnittelua sekä toteutusta. 

Tehtävässä osallistut Millogin asiakkaiden projekteihin. Toimenkuvien sisältö ja vaativuus ovat osittain muokattavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Menestyminen tehtävissä edellyttää tietotekniikka- tai tietoliikennealan tutkintoa ja soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta. Arvostamme erityisosaamista ICT-toimialan testiautomaation parissa. Toivomme, että työntekijänä toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, asiakasläheisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio. Lisäksi lupaamme sinulle myös hyvän perehdytyksen ja koulutusta työn tueksi. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti Mika Kiviharjulle, puh. 050 408 1908, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.11.2023 mennessä verkkosivujemme kautta. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.10.2023 - 1.11.2023
Sijainti: Riihimäki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/ict-asiantuntija-millog-oy-riihimaki/2479115/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä