Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-asiantuntija / Aviation, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme nyt Tampereelle

ICT-ASIANTUNTIJAA

ICT-asiantuntijana tuet liiketoiminnan tietojärjestelmien käyttöä. Vastaat liiketoiminnan tietojärjestelmäratkaisujen ja IT-käytäntöjen ylläpidosta, kehittämisestä sekä kouluttamisesta. 

Toimit liiketoiminnan ERP-tietojärjestelmän, M-filesin, PDM:n ja QlikSense/QlikView:n pääkäyttäjänä sekä asiantuntijana IT-kehitysprojekteissa ja ohjelmistovastaavana/avainkäyttäjänä muissa erikseen sovittavissa tietojärjestelmissä/sovelluksissa.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä kehittyvässä ympäristössä ja vaikuttaa ICT-osaston vastuulla olevien tietohallintomenettelyiden, tietojärjestelmäarkkitehtuurin sekä tietojärjestelmäsalkun ja sen hallintaan liittyvien menetelmien kehitykseen. Toimit monessa matriisirajapinnassa varmistaen osaltasi liiketoimintaprosessien tehokkaan toteuttamisen liiketoimintatavoitteiden mukaisesti.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, vähintään opistotasoista tutkintoa mielellään tietotekniikan alalta.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Maarit Sandelin, 040 869 3515, (etunimi.sukunimi@patriagroup.com).

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 18.6.2021 - 15.7.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ict-asiantuntija-aviation-tampere/1225696/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä