Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HR Sovellusalueen Päällikkö / HRIS Päällikkö, Group IT

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Liity innostavaan tiimiimme – Haemme HR Sovellusalueen Päällikköä / HRIS Päällikköä Patria-konsernin tietohallintoon Tampereelle!

Haluatko olla osa mielenkiintoista ja kasvavaa organisaatiota? Etsimme juuri sinua, jolla on kokonaisvaltainen ymmärrys HR-tietojärjestelmistä ja HR-datan roolista liiketoimintaprosesseissa. Patria toimii puolustusteollisuuden ja huoltovarmuuden parissa, mikä tekee meistä ainutlaatuisen toimialan edelläkävijän Suomessa. Tämä on mahdollisuutesi tehdä sellaista työtä, mitä et muualla pääse edes näkemään!

Tehtävässäsi Patrian tietohallinnossa vastaat kokonaisvaltaisesti Henkilöstöhallinnon sovelluksista. Pääset osaksi kansainvälistä organisaatiota ja mielenkiintoista vaihetta Patria-konsernissa.

Etsimme henkilöä, jolla on pitkäaikaista kokemusta HR-järjestelmistä ja -prosesseista. Sinulla on liiketoimintalähtöiset toimintatavat sekä erinomaiset neuvottelu- ja viestintätaidot. Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että HR-sovelluksemme vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintamme tarpeisiin. Osallistut sovellusten elinkaarisuunnitteluun, johon kuuluvat esimerkiksi sovellusten arkkitehtuurisuunnittelu, käyttöönottoprojektit sekä jatkuvan palvelun ylläpitotyö. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä HR:n ja palvelutuottajien kanssa. Tehtävänkuvaa ja -laajuutta voidaan muokata kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta aiempaa kokemusta seuraavista kokonaisuuksista:

  • SAP SuccessFactors pilvijärjestelmä, erityisesti Employee Central
  • HR-järjestelmäarkkitehtuuri ja integraatiorajapinnat
  • HR-järjestelmät ja -prosessit
  • IT-palvelunhallinnan vakiintuneet käytännöt, kuten toimittajahallinta ja budjetointi

Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, joten erinomainen suullinen ja kirjallinen kielitaito molemmilla kielillä on edellytys työssä menestymiselle. Työn sijaintipaikka on pääasiassa Tampere, mutta voimme sopia myös muun Patrian toimipisteen, kuten Helsingin, työskentelypaikaksi. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista, mutta pyrimme tukemaan arkipäiväisiä tehtäviä etätyövälinein.

Tarjoamme sinulle haastavan ja palkitsevan työn osana innostunutta tiimiä, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa HR-sovellusten kehitykseen. Patria tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut, kuten lounas-, kulttuuri-, liikunta- hyvinvointiedut, työsuhdepyöräedun sekä vuosittaisen bonusmallin. Meillä on myös vahva tukiverkosto ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta sekä kehittää ammattitaitoasi.

Tule mukaan Patrian tiimiin ja ota haaste vastaan! Hae tehtävää HR Sovellusalueen Päällikkönä / HRIS Päällikkönä jo tänään lähettämällä meille CV:si ja hakemuksesi. Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota rohkeasti yhteyttä Johanna Välimäki puh +358 504775476 11.7 klo 9-10 tai 19.7 klo 14-16 ja muina aikoina: etunimi.sukunimi@patriagroup.com. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Patria – Inspiroidumme teknologiasta, turvallisuudesta ja yhteiskunnan kehittämisestä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 7.7.2023 - 13.8.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/hr-sovellusalueen-paallikko-hris-paallikko-group-it/2305225/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä