Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elinar etsii harjoittelijaa ohjelmistokehityksen tehtäviin

post_image

RekryilmoitusHei korkeakouluopiskelija, hae Elinarille harjoitteluun! Otamme tänä vuonna vähintään yhden lupaavan opiskelijan kasvamaan tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi. Voit olla ammattikorkeakoulusta tietojenkäsittelyn tai yliopistosta tietotekniikan alalta. Toivomme, että olet suuntautunut opinnoissasi ohjelmointiin ja olet ihmisenä avoin, itsenäinen ja nopea oppimaan.

Elinarilla pääset käytännössä mm. työskentelemään ohjelmistokehityksen eri osa-alueiden parissa, eli toteuttamaan työkaluja asiakkaidemme ydinliiketoiminnan mahdollistamiseksi kokeneiden konkareiden ohjauksessa. Työtehtävät räätälöidään oman lähtötasosi mukaan. Tarjoamme viihtyisän työympäristön Porin keskustassa ja rennon työyhteisön.

Tiedot: Harjoittelun aloittamisajankohdasta voidaan sopia erikseen – on mahdollista aloittaa tarvittaessa kesällä 2020. Harjoittelu on palkallinen.

Haun eteneminen: Hakemuksia voi lähettää 27.3.2020 saakka. Haastatteluun voidaan kutsua jo haun aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita siis rohkeasti hakemus pikimmiten!

Lisätiedot ja yhteydenotto: Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen careers@elinar.com.

Pinterest
Elinar logo

Tietoja

Hakuaika: 17.2.2020 - 31.3.2020
Sijainti: Pori
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Asiantuntijakeskus BEPOPissa
Linkki: https://www.elinar.com/company/open-jobs/
Yhteydenotto: careers@elinar.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Elinar kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

IBM

Omat tagit

harjoittelu

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä