Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elektroniikkasuunnittelija

RekryilmoitusMiltä kuulostaisi työskentely maailman johtavien konevalmistajien tarpeita vasten? Entäpä itse suunnittelemasi elektroniikan valmistuksen seuraaminen omassa tehtaassa, työpisteesi vieressä? Kiinnostaisiko sinua päästä osaksi avointa ja välitöntä organisaatiokulttuuria, jossa jokaisesta työntekijästä välitetään ”Ponssen tyyliin”? Jos mielenkiintosi heräsi, meillä on nyt ovi auki!

Haemme lisää Elektroniikkasuunnittelijoita kehittämään liikkuvien työkoneiden ohjauselektroniikkaa. Haemme tiimiimme asiantuntijoita, jotka viihtyvät sulautettujen tuotteiden parissa ja ymmärtävät sekä tuotannon että tuotehallinnan tarpeita.

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan elektroniikka-alan koulutuksen sekä innon oppia alan rautiseksi ammattilaiseksi. Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta elektroniikan parissa työskentelystä. Erityisesti kokemus sulautettujen järjestelmien kehityksestä on ehdoton vahvuus. Haemme tiimiimme jäseniä, jotka innostuvat monipuolisesta tehtäväkentästä ja ovat halukkaita sekä kyvykkäitä ottamaan vastuuta asioista. Vastineeksi tarjoamme sinulle huippukollegat, hyvät työsuhde-edut, tiimin tuen ja ripauksen hyvää huumoria työpäiviisi. Meillä pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin – tässä työssä oman kädenjäljen saa näkyviin!

Työpisteesi voi olla Seinäjoen tai Tampereen toimipisteellämme ja etätyö on mahdollista hybridisti. Jos kiinnostuit tehtävästä, kirjaudu urasivustollemme tai rimpauta meille lisätietoja saadaksesi!

Hakemukset palkkatoiveineen 24.4.2022 mennessä. Epecin urasivustolla voit ilmoittaa kiinnostuksesi meitä kohtaan kevyellä ja helpolla tavalla. Vastaamme kaikille hakijoille huhtikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Pispa (HW Manager) puh. 040 8371 553.

 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.4.2022 - 24.4.2022
Sijainti: Seinäjoki, Tampere
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1687201-elektroniikkasuunnittelija

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys
Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä