Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Customer Success Manager

post_image

RekryilmoitusCustomer Success Manager

Haemme Customer Success Manageria siivittämään menestyksekästä yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa, jotka käyttävät SCM (Supply Chain Management) -järjestelmiämme.

Rooli:

Customer Success Managerin keskeinen tehtävä on varmistaa asiakkaidemme pysyvyys sekä tyytyväisyys järjestelmiimme. Järjestelmämme ovat laadukkaita ja asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla, mutta haluamme olla yhteydessä asiakkaisiimme systemaattisesti ja varmistaa, että asiakkaamme saavuttavat järjestelmän käytölle asettamansa tavoitteet. Työ koostuu siis päivittäisestä yhteydenpidosta asiakkaisiimme ja säännöllisistä statuspalavereista, joissa varmistetaan asiakkaidemme tyytyväisyys, mahdolliset kehitystarpeet, kartoitetaan lisämyyntimahdollisuuksia sekä nykyasiakkaidemme tarvetta siirtyä uuteen vastajulkaistuun ja moderniin LeanwareSCM-ohjelmistoon.

Kenelle tämä rooli sopii:

Tämä rooli sopii sinulle, joka viihdyt asiakkaiden parissa heitä aktiivisesti kontaktoiden. Toivommekin sinulta myynnillistä asiakaspalveluotetta ja sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää. Henkilönä voit olla työurasi alkuvaiheessa tai kokeneempikin kehäkettu kunhan viihdyt asiakkaiden parissa ja olet halukas oppimaan SCM-tuoteperheemme hyödyt. Järjestelmien parissa työskentelevät järjestelmäkonsulttimme ovat tukenasi ja asiakkaiden jatkokehitystarpeet ohjaat heidän ratkaistavakseen. Kokemus varastohallinnan, toimitusketjunhallinnan ja oston ohjauksen prosesseista auttaa sinua pääsemään vauhtiin, mutta perehdytämme ja koulutamme valittavan henkilön joka tapauksessa huolella tehtävään.

Meistä ja tuotteesta:

LeanwareSCM on ainutlaatuinen ratkaisu­kokonaisuus toimitus­ketjun hallinnan tekemiseen, seurantaan, läpinäkyvyyteen sekä raportointiin ja analysointiin. Asiakkaamme saa oleellisen datan järkevässä muodossa visualisoituna, ja apua tiedon käsittelyyn sekä hyödyntämiseen. Toimitusketjusta tulee läpinäkyvää toimittajista asiakkaisiin. Vastajulkaistu uusi LeanwareSCM -tuote on toteutettu moderneilla teknologioilla ja tarjotaan asiakkaalle käyttöön SaaS-palveluna. Asiakkaamme ovat toimialansa johtavia brändejä, kuten Airam, Millog, Autokeskus, Pentik ja Ponsse. Asiakkaistamme voit lukea täältä:

https://leanware.fi/tuotteet/toimitusketjun-hallinta-scm/

Työskentelet ketterässä ja rennossa tiimissä, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Tiimiläiset työskentelevät Tampereella ja Vantaalla, mutta sinä voit työskennellä myös muualta käsin, kunhan ainakin toisinaan pääsisit tapaamaan tiimikavereita myös livenä toimistoillemme. Asiakastapaamiset tapahtuvat pääosin virtuaalisesti, joten kauheasti matkustamista rooli ei vaadi.

Tarjoamme:

  • Työsuhde-etuja kuten virike-etu, laajennettu työterveys ja polkupyöräetu.
  • Oman mentorin varmistamaan sujuva perehdytys.
  • Tiedämme, että lähes jokainen yritys puhuu kivasta työilmapiiristä ja siitä, että työntekijöistä välitetään. Meillä myös työntekijät ovat sitä mieltä – hyvä työilmapiiri ja yhteishenki nousee alati esiin useissa eri keskusteluissa.
  • Meidän kulttuuriin ja etuihin pääsee kurkistamaan tarkemmin urasivulta (https://ura.leanware.fi/) ja somesta (FB / IG)

Mukaan joukkueeseen?

Hae tehtävää viimeistään 15.6.2022 osoitteessa https://ura.leanware.fi/jobs/1824422-customer-success-manager-scm-jarjestelmat

Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian, miten valitun henkilön kanssa sitten sovitaan.

Laita meille yhteystietosi ja joko CV:si tai linkki LinkedIn -profiiliisi. Lisäksi sana on vapaa ja voit halutessasi esitellä itsesi joko hakulomakkeen pitch-kenttään, erillisellä liitteellä tai vaikka videolla.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä ja kulttuuristamme antaa: Customer Success Director Janne Leuhtonen, +358408676004, janne.leuhtonen@leanware.fi

Leanware Oy

Meillä Leanwarelaisilla on ilo tehdä töitä teollisuuden ja logistiikan menestyvien kärkiyritysten kanssa. Leanware Oy on 1999 perustettu teollisuuden ja logistiikan operatiivisten järjestelmien konsultointi- ja tietojärjestelmätoimittaja. Toimitusketjun ja varastohallintajärjestelmissä sekä kokoonpanevan teollisuuden valmistuksenohjausjärjestelmissä olemme markkinajohtaja Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. ABB, Abloy, Agco Power Oy, Airam, Avant Tecno, Fennosteel, Finlayson, Fresh Servant Oy, Framery Oy, Fläkt Woods Oy, Hesburger Oy, Isku Oy, Marioff Oy, Metso Minerals Oy, Metso Flow Control Oy, Mitsubishi Logisnext Europe, Ponsse Oy, Rapala, Valio Oy ja Valtra Oy.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 7.6.2022 - 15.6.2022
Sijainti: Tampere, Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/leanware-oy/customer-success-manager/1610565/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä