Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ kehittäjä, Battle Management and Survaillance, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Systems & Integrations on noin 300 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn, häiveteknologian, ammunnanhallinnan ja taistelunjohtamisen alueilta.

Etsimme nyt Patrialle Tampereelle 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ (C++/Qt)

mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, puolustusteollisuuden ytimeen. 

Mitä tulisit meillä tekemään?

Päätoimenkuvasi tulisi olemaan NEMO kranaatinheittimen tulenjohtojärjestelmään liittyvää tuotekehitystyötä. Tulisit tässä tehtävässä suunnittelemaan ja kehittämään ammunnanhallintajärjestelmän eri osia hajautettuun palveluympäristöön. Olet tärkeä tekijä osaavassa suunnittelijatiimissämme, jossa yhdessä vastaatte järjestelmän teknisestä ratkaisusta, toteutuksesta sekä vaatimusten täyttymisestä.

Ohjelmistokehittäjät pääsevät meidän hankkeissamme työskentelemään ohjelmistokehityksen kaikissa vaiheissa. Ohjelmistokehitystyötä ei näin ollen tehdä pelkästään valmiiden vaatimusmäärittelyiden pohjalta. Varsinaista ohjelmistokehitystä on noin puolet työajastasi ja aikaa kuluu myös dokumentaation, vaatimuksien ja testitapauksien tekemiseen. Tulet työskentelemään pääasiassa tuotekehityksen parissa. Kehitystyötä toteutetaan Scrum-viitekehityksen mukaisesti.

Minkälaisella taustalla tehtävään voi hakea?

Haemme tehtävään henkilöitä, jolla on aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehitystyöstä C++ kielellä tai Qt-ympäristöstä sekä Linux-osaamista. 

Eduksesi katsotaan myös Docker-konttiosaaminen sekä kokemus karttamoottoreista esim. Carmenta. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus sensoreista, viestien välityksen suunnittelusta eri ohjelmistokomponenttien välillä (messaging broker) ja niihin liittyviä protokollien, viestiformaattien osaaminen. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla kaikista edellämainituista osa-alueista kokemusta vaan etsimme tiimiimme toisiaan täydentäviä osaajia.

Voit taustaltasi olla jo senior-tason ohjelmistokehityksen ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa. Rooli ja työnkuva projekteissa muotoutuvat osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Lupaamme hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Tiimissämme pärjää parhaiten tekniikasta syttyvä, pitkäjänteinen ja huumorintajuinen henkilö.

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Parasta työssä on korkealaatuinen tekeminen mukavassa tiimissä sekä edistykselliset tekniset ratkaisut, sillä Patrialla ei tingitä teknisestä suorituskyvystä. Pääset mukaan usean vuoden kestoisiin ainutlaatuisiin asiakasprojekteihimme.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana mukavaa ja ketterää tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Tehtävä on työn luonteesta johtuen mahdollista toteuttaa hybridityönä (n. 50/50 perehdytysvaiheen jälkeen). 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin kello 9-15. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.3.2023 - 9.4.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-kehittaja-battle-management-and-survaillance-tampere/2038794/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä