Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Yritys ei menesty ilman työajanseurantaa

Bloggaus

Työajanseuranta koetaan usein lain edellyttämäksi pakolliseksi pahaksi. Ehkä sen vuoksi työajanseurannan todellinen potentiaali yrityksen toiminnan tehostamisessa jää ratkaisun hankinnassa taka-alalle. Koska järjestelmä tulee joka tapauksessa hankkia, miksei siihen samalla panostettaisi kerralla kunnolla?

Tehokas työajanseurantaratkaisu auttaa yritystä mm. työn ja työn tehon mittaamisessa, laskutuksessa ja työn kirjaamisen helpottamisessa. Tehokas työajanseuranta auttaa myös poistamaan virheitä vähentämällä manuaalisten toimenpiteiden ja ihmisten muistin varaan jäävien vaiheiden määrää. Manuaalisten vaiheiden vähentäminen ja reaaliaikainen tiedonsiirto auttavat myös tehostamaan yrityksen laskutusastetta. Muun muassa tämän vuoksi yrityksillä ei ole varaa olla mittaamatta työaikaa ja mihin se kuluu.TYÖAJANSEURANTA TUO TEHOKKUUTTA RESURSOINTIIN

Mihin yrityksenne resurssit kuluvat? Meneekö aika ydinosaamiseenne ja tuottavaan liiketoimintaan? Vai kuluuko osa työajasta tuottamattomaan byrokratiaan ja manuaaliseen hallinnointiin työtehtävien eri vaiheissa?

Työajanseurantajärjestelmä auttaa yrityksiä automatisoimaan manuaalisia hallinnoinnin vaiheita ja keskittämään resurssit tuottavaan tekemiseen. Poistamalla turhia hallinnollisia tehtävänimikkeitä ja välivaiheita työajanseurannan avulla, yritys saa ohjattua olemassa olevat resurssit tuottavaan toimintaan – parhaimmillaan järjestelmä voi maksaa itsensä takaisin tällä tavoin jopa muutamassa kuukaudessa. Jo muutaman prosentin työtehokkuuden lisääminen näkyy suoraan positiivisesti yrityksen tuloslaskelmassa.

Lue koko artikkeli ja kysy lisää työajanseurannasta sivuillamme.

Pinterest
JotBar Solutions Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili JotBar Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

työajanseuranta

Siirry yrityksen profiiliin JotBar Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JotBar Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions - Muita referenssejä

JotBar Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia