Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiimijohtaja, näin tuet tiimiäsi mobiililla työajanseurannalla

BloggausMobiili työajanseuranta on työkalu, jolla tiimisi voi suorittaa työaika- ja tehtäväkirjauksensa suoraan älypuhelimilla tai muilla mobiililaitteilla missä tahansa etätyöpaikassa. Näin pysyt jatkuvasti perillä siitä, millaisten tehtävien parissa tiimisi etätyöpäivät kuluvat ja kuinka pystyt tukemaan heitä paremmin työssä suoriutumisessa. Tässä blogissa kerromme, kuinka mobiili töiden seuranta tehostaa etätyötiimisi toimintaa.

Vuonna 2020 useissa yrityksissä siirryttiin tekemään töitä kokonaan tai osittain muualla kuin työpaikan tiloissa. Lisääntyneen etätyön myötä yritykset joutuivat suunnittelemaan niin johtamista kuin etätyötä tukevia työkaluja uudessa valossa. Pohdittavaa aiheutti esimerkiksi, millaisilla prosesseilla ja teknologioilla varmistettaisiin työntekijöiden tehokas etätyöskentely myös pitkinä ajanjaksoina.

Yksi etätyötä tehostavista ratkaisuista on mobiili työajanseuranta. Helppokäyttöisellä työkalulla tiimisi voi hoitaa kaikki työaika- ja tehtäväkirjaukset mobiilisti missä ja milloin tahansa. Tiimisi voi tehdä kirjaukset vaikkapa älypuhelimella työmatkoilla ja kannettavalla tietokoneella asiakaskohteissa ja kotitoimistolla.

Tarjoamalla tiimillesi helppokäyttöisen työkalun työaika- ja tehtäväkirjausten suorittamiseen varmistat lain velvoittaman työajanseurannan toteutumisen sekä turvaat työntekijöiden oikeudet myös etätyössä uuden työaikalain osalta. Lisäksi tarjoat tiimillesi kätevän tavan saada tarkkaa tietoa suorittamistaan työtehtävistä, vaiheista ja kestoista. Lue lisää töiden seurannasta.

Lue blogistamme 3 tapaa tehostaa etätyön johtamista mobiililla töiden seurannalla.

Pinterest
JotBar Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili JotBar Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

työajanseuranta
mobiili työajanseuranta

Siirry yrityksen profiiliin JotBar Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

JotBar Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions - Muita referenssejä

JotBar Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia