Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yritykset lähettivät viime vuonna yli 200 miljoonaa tekstiviestiä Quriirin kautta

Bloggaus

Quriirin teknologian avulla lähetettiin koronasta huolimatta yli 200 miljoonaa tekstiviestiä vuoden 2021 aikana. Yritys on kasvanut vuodesta 2017 huimat 350% ja liikevoittoprosentti ylsi viime vuonna yli 29%:iin. 

Vuoden 2021 talousluvut kertovat Quriirin kasvun jatkuvuudesta. Yhtiön liikevaihto kasvoi edellisvuoteen verrattuna 28%, yltäen 1,8 miljoonaan euroon. Kasvu osoittaa tekstiviestien olevan yhä vahvassa asemassa yritysviestinnässä.

”Nykypäivän viesti- ja informaatiotulvassa yhä useammalle yritykselle on entistä tärkeämpää saada oikeanlainen viesti perille oikeaan aikaan ja oikeassa kanavassa. Tekstiviestit luetaan edelleen nopeasti, suurella todennäköisyydellä ja viesteihin reagoidaan hyvin aktiivisesti. Tekstiviesti on yritysten viestinnässä erittäin monikäyttöinen ja sen takia sille keksitään yhä uusia käyttökohteita”, kertoo Quriirin liiketoimintajohtaja ja toinen perustaja Lasse Lohikoski.

Quriirin kautta lähetettiin viime vuoden aikana yli 200 miljoonaa tekstiviestiä, joista suurin osa liittyy asiakas- ja hyötyviestintään sekä tunnistautumiseen. Lasse uskoo tekstiviestin pysyvän jatkossakin varmana ja tehokkaana viestintäkanavana ja Quriirin varteenotettavana vaihtoehtona yrityksen viestintään.

”Olemme onnistuneet luomaan toimintavarman ja helppokäyttöisen palvelun. Viime aikoina yhä useampi asiakas on valinnut meidät, koska olemme kotimainen tekstiviestipalvelu ja maineemme luotettavan ja monipuolisen palvelun tarjoajana on kiirinyt. Lisäksi panostamme asiakkaidemme palvelemiseen kaikissa tilanteissa ja onkin toimintamme yksi kulmakivistä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme monimutkaisissakin haasteissa ja tarpeissa”, kertoo Lasse. 

Quriiri toimii tänä päivänä lähinnä Suomen markkinoilla, mutta tulevaisuudessa kasvua haetaan todennäköisesti myös ulkomailta. “Palvelullamme on vakiintunut asiakaskunta Suomessa ja teknologian toimintavarmuus erittäin suurilla viestivolyymeillä on todistettu kotimarkkinalla. Seuraamme ulkomaiden tilannetta aktiivisesti ja kansainvälistyminen on meille erittäin suuri mahdollisuus tulevaisuudessa”, kertoo Lohikoski.

Tutustu tekstiviestipalveluumme tai kysy lisää palveluistamme.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

quriiri
ryhmätekstiviestit
SMS-gateway
kasvu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia