Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Annie-tukibotti tavoittaa 97% opiskelijoista tekstiviestillä

Referenssi

Annie Advisor kehittää oppilaitoksille suunnattua tukibottia. Annie-tukibotti ottaa yhteyttä opiskelijoihin tekstiviestillä ja kysyy, onko kaikki ok, vai kaipaako opiskelija tukea tai ohjeita johonkin asiaan. Pyynnöt ohjataan automaattisesti oikeille tahoille ja sopivien palveluiden pariin. Annie madaltaa kynnystä pyytää apua ja ajantasaisen tiedon avulla opiskelijoille voidaan tarjota oikea-aikaista tukea sekä kehittää oppilaitoksen palveluita.

Annie auttaa ylittämään opiskelun esteitä. Haluamme tehdä avun pyytämisestä ja saamisesta niin helppoa kuin mahdollista, ja tekstiviesti on luonteva väylä avun tarjoamiseen sillä se tavoittaa opiskelijat hyvin”, sanoo Annien tuotejohtaja Joonas Merikko.”

Tekstiviesti ei vaadi opiskelijalta kirjautumista tai sovelluksen lataamista. Viestit tavoittavat opiskelijakunnan erittäin laajasti, sillä opiskelijoiden puhelinnumerot ovat oppilaitoksilla hyvin ajan tasalla. Annie tavoittaa keskimäärin 97 % kohdeopiskelijoista.

Käyttöönotto oli sujuvaa ja nopeaa

Annie Advisor etsi tietosuojan vuoksi ensisijaisesti tekstiviestipalvelua, joka tallentaa tiedot Eurooppaan. Löydettyään Quriirin he pääsivät nopeasti testaamaan palvelua ja lähettämään ensimmäiset tekstiviestit. Aluksi tekstiviestit lähetettiin selaimen käyttöliittymän kautta, jonka jälkeen siirryttiin vaiheittain integraatioon Quriirin SMS APIn kautta.

Käyttöönotto oli hyvin helppoa, vaikka tekstiviestiteknologian yksityiskohdat eivät olleet meille ennestään tuttuja. Rajapintojen käyttämiseen saimme Quriirilta asiantuntevaa apua”, sanoo Joonas.

”Luotettava teknologia on perusedellytys”

Annie hyödyntää Quriirin SMS APIa tekstiviestien lähettämiseen ja Joonas pitää tärkeänä sitä, että tekstiviestit menevät varmasti ja nopeasti perille. Tämä on perusedellytys tukibotin toiminnalle.

Pystymme luottamaan siihen, että Quriirin teknologia toimii aina taustalla. Ja ongelmatilanteissa olen aina saanut nopeaa ja henkilökohtaista apua. Arvostan sitä, että kysymyksemme eivät mene mihinkään pitkän tikettijonon hännille vaan niihin reagoidaan nopeasti”, Joonas kertoo.

 

Quriirin asiantunteva henkilökunta auttaa aina

Anniella on asiakkaita myös ulkomailla, jolloin tukibotin toimintaa varten on tarvittu lokaaleja sms-vastaanottonumeroita. Ulkomaan viestintään liittyy aina maakohtaisia rajoituksia ja säännöksiä, joista voi olla vaikea pysyä kärryillä.

On helpottavaa, kun ei tarvitse itse lähteä selvittämään kaikkea, vaan saan vastaukset nopeasti Quriirilta”, sanoo Joonas.

Tutustu Annie-tukibottiin. Heräsikö kysyttävää tekstiviestin hyödyntämisestä? Ota yhteyttä tai kokeile palveluamme ilmaiseksi!

Suosittelija:

“Halusimme ensisijaisesti tekstiviestipalveluntarjoajan, joka tallentaa tiedot Eurooppaan.” Joonas Merikko, tuotejohtaja / Annie Advisor

Joonas Merikko

Pinterest
Referenssin infoboxi
Quriiri logo

Tiedot

Tilaaja: Annie Advisor

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

SMS Gateway
sms api
tekstiviestipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia