Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wapicen energiapalvelut osaksi Helenin aurinkovoimaloiden valvomoja

ReferenssiHelen ja Wapice ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Helenin aurinkovoimaloiden etävalvonta ja hallinta on toteutettu Wapicen IoT-TICKET®-alustalla. Palvelun avulla Helen pystyy seuraamaan ja ohjaamaan aurinkovoimaloita ja niihin liittyvien laitteiden toimintaa eri puolella Suomea. Etävalvontaratkaisu on toteutettu avaimet käteen -periaatteella sisältäen etävalvontalaitteet ja pilvivalvomon.

Helen on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä, jonka energiaratkaisuja käyttää noin 1,7 miljoonaa suomalaista. Helen tuottaa sähköä, lämpöä ja jäähdytystä kehittäen jatkuvasti tehokkaampia tapoja tuottaa, varastoida ja kierrättää energiaa. Yritys kulkee kohti ilmastoneutraalia tulevaisuutta, jossa aurinkoenergialla on merkittävä rooli.

"Me Helenillä valitsimme Wapicen IoT-TICKETin, sillä se taipuu moneen käyttötarkoitukseen ja on helppo käyttöönottaa uusillakin liiketoiminta-alueilla. Wapice on hyväksi todettu kumppani, jolla on laadukkaita referenssejä teollisuudesta," kertoo Helenin tuoteryhmäpäällikkö Riku Kuikka.

Mielenrauhaa aurinkovoimaloiden omistajille

Aurinkovoimalat tuottavat aurinkosähköä vuosikymmenten ajan, joten niitä on huollettava säännöllisesti, jotta ne toimivat turvallisesti ja tehokkaasti. Reaaliaikainen valvonta luo etenkin mielenrauhaa ja turvallisuutta aurinkovoimalan omistajille. Tämän lisäksi aurinkovoimala voi olla yritykselle merkittävä investointi, jonka tehokas takaisinmaksu halutaan varmistaa – tässä Wapicen valvontaratkaisu on Helenille ehdoton.

Wapicen IoT-ratkaisun avulla olemme pystyneet tarjoamaan Helenin omille asiakkaille turvallisempia ja laadukkaampia aurinkoenergiaratkaisuja mm. etävalvonnan ja tehokkaiden ylläpitopalveluiden avulla. Olen iloinen, että ”investoi ja unohda” -ajatusmallista on siirrytty ”ylläpidä ja optimoi” -ajatukseen. Tavoitteenamme on, että jatkossa jokaiseen uuteen yritysvoimalaan tulee Wapicen toimittama etävalvontaratkaisu”, jatkaa Kuikka.

”Palvelu tuottaa automaattisesti ennusteen tulevasta aurinkosähkön tuotannosta. Valvontaratkaisun avulla Helen tarjoaa asiakkailleen ennustavaa ylläpitoa sekä aurinkosähköjärjestelmien piilevien vikojen tehokkaan korjaamisen.”, kertoo Wapicen Energiapalveluista vastaava Jyrki Keskinen.

”IoT-TICKETin laajojen liityntämahdollisuuksien ja kattavien rajapintojen ansiosta, jo tuotteen vakio-ominaisuuksilla saatiin rakennettua aurinkovoimalaratkaisu Helenin tarpeisiin”, jatkaa Keskinen.

Suosittelija:

Me Helenillä valitsimme Wapicen IoT-TICKETin, sillä se taipuu moneen käyttötarkoitukseen ja on helppo käyttöönottaa uusillakin liiketoiminta-alueilla. Wapice on hyväksi todettu kumppani, jolla on laadukkaita referenssejä teollisuudesta.

Riku Kuikka, tuoteryhmäpäällikkö, Helen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Helen

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia