Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma Nova kulkee Rakennus Oy Isotalon kasvun mukana ja vapauttaa työaikaa

ReferenssiRakennus Oy Isotalo on pääkaupunkiseudulla toimiva toimisto- ja liiketilojen rakentaja. Yrityksellä on ollut käytössä Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä vuodesta 2013 lähtien. Visma Nova tarjoaa kehittyvän ja räätälöitävissä olevan paketin, jota on vuosien mittaan mukautettu tarpeisiin sopivaksi kokonaisratkaisuksi.

Visman ratkaisut vapauttavat usean ihmisen työaikaa tuottavampaan tekemiseen

Rakennus Oy Isotalon tarve uudistaa järjestelmiään sai alkusysäyksen vuonna 2013, kun vanhat järjestelmät todettiin kankeiksi. Yrityksellä oli tarve uudistaa etenkin ostolaskujen käsittelyn prosessia. Aiemmin kolme ihmistä käsittelivät ostolaskuja: yksi kirjasi ne kustannusseurantajärjestelmään, kirjapitäjä kirjasi ne vielä erikseen ja kolmas vei ne vielä pankkijärjestelmään. Lisäksi rakennusurakoiden tilaajilta päin tuli kyselyitä sähköisestä laskutuksesta. Selkeää tehostamisen varaa siis löytyi ja asialle oli tehtävä jotain. 

"Meillä oli selkeä tarve uudistaa prosessiamme. Visman ohjelmistojen avulla olemme vapauttaneet usean ihmisen työaikaa tuottavampaan tekemiseen, sillä nykyisin entisen kolmen ihmisen sijaan vain yksi käyttää tähän aikaansa – ja hänkin vain murto-osan työviikostaan", toteaa toimitusjohtaja Ilkka Isotalo

Käyttöönotto sujui ilman turhia mutkia

Visma Novan käyttöönottoprojekti alkoi syksyllä 2013 ostolaskujen käsittelyn tehostamisen tarpeesta. Vuoden 2014 aikana muuttuivat rakennusalan raportointivelvollisuudet, jolloin tueksi otettiin käyttöön Visma Työmaarekisteri, jonka avulla voidaan hoitaa työmaakohtaisesti sekä verottajan että työsuojelulain rakennusalan velvollisuudet. Lisäksi Visma Novaan tehtiin integraatio Tocoman Kustannuslaskenta -ohjelmistoon. Asiakkaan tukena koko projektin ajan on ollut Visman sertifioitu partneri Aames Oy, johon Isotalo on ollut erittäin tyytyväinen.

"Projekti on onnistuakseen vaatinut sekä Vismalta että Aamekselta rakennusalan erityispiirteiden tuntemusta. Testaukset tehtiin joka vaiheessa huolella, eikä mitään vaiheita oiottu. Kaikki on sujunut erittäin hyvin ja tarpeemme on joka kohdassa otettu huomioon", toteaa Isotalo.

Tämän vuoden syksyllä Rakennus Oy Isotalo vaihtoi tilitoimistoaan. Vaihdosta helpotti se, että tilitoimistolla on myös käytössään Visma Nova ja asiakkainaan myös muita rakennusalan toimijoita.

Yhteistyö on avain onnistumiseen

Visman partneri Aames Oy on ollut asiakkaan kanssa mukana projektin jokaisessa vaiheessa. Isotalo kokee saaneensa kaiken kaikkiaan kokonaisvaltaista palvelua.

"Koemme, että saamme Vismalta isona Pohjoismaisena talona varmuutta ohjelmiston kehitykseen sekä teknistä apua ja tukea. Aames on auttanut meitä pitkin matkaa ja olemme saaneet heiltä koulutusta ja vinkkejä ohjelmiston käyttöön liittyen", iloitsee Isotalo.

"Aina kun meillä on ollut jotain kysyttävää, saamme heti apua Aamekselta. On helppoa toimia suoraan henkilökohtaisesti niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat olleet mukana projektissa alusta asti", mainitsee Isotalo. 

Tutustu Visma Novaan »

Suosittelija:

"Olemme vapauttaneet usean ihmisen työaikaa tuottavampaan tekemiseen, sillä nykyisin entisen kolmen ihmisen sijaan vain yksi käyttää tähän aikaansa – ja hänkin vain murto-osan työviikostaan."

Ilkka Isotalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Amplio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rakennus Oy Isotalo
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ilkka Isotalo

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Amplio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERP
Toiminnanohjaus
toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Visma Amplio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Amplio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Amplio - Muita referenssejä

Visma Amplio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia