Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vindea Oy tehostaa omia toimintaedellytyksiä

ReferenssiVindea Oy on erikoistunut konepajateollisuuden logistiikkaan sekä korkealuokkaiseen teollisuupakkaamiseen. Yhtiön osaamista ovat sekä logistiset kokonaisratkaisut että asiakaskohtaisesti räätälöidyt yksittäispalvelut.

Vindea Oy vastaa mm. Tampereella Ruskon teollisuusalueella toimivassa logistiikkakeskuksessa Cargotec Oyj:n varaosavaraston varastologistiikasta sekä toimitustäsmällisyydestä.

Lähtökohdat

”Liiketoimintamme voimakas kasvu ja asiakkaiden yhä tiukemmat laatuvaatimukset olivat motiiveinamme lähtiessämme etsimään operatiivisen toiminnan ohjausjärjestelmää. Päädyimme peruskartoituksen jälkeen Roiman FidaWare WMS-ohjelmistoon”, kertoo liiketoimintajohtaja Jussi-Pekka Hoskari Vindeasta.

Hoskarin mukaan toimittajavalintaan vaikutti erityisesti DSS:n pitkä kokemus ja vahvat referenssit sekä FidaWare-ohjelmiston monipuoliset ominaisuudet. Myös laajennettavuus, helppokäyttöisyys ja mutkaton kanssakäyminen vaikuttivat Vindean ratkaisuun.

”Erityisen tärkeää oli, että Roiman edustajat kykenivät keskustelemaan eri organisaatiotasoilla liiketoimintaprosesseistamme ja niiden tarpeista, sillä niistähän tietojärjestelmähankkeissakin loppupelissä on kyse”, jatkaa Hoskari.

Ratkaisu

FidaWare WMS -ohjelmisto ohjaa Vindean logistiikkakeskuksessa Cargotec Oyj:n varaosavaraston operatiivista toimintaa. FidaWare-ohjelmisto on integroitu Cargotecin SAP ERP -järjestelmään, josta saadaan ohjauksen perustiedot. FIdaWare ohjaa lattiatasolla vastaanottoa, hyllytystä, inventointia, keruuprosessia sekä lähettämötoimia. FidaWaren käyttöliittymät ja toiminnallisuudet sovitettiin Vindean ja Cargotecin yhteisesti luomiin käytäntöihin.

Tulokset

Vindealle toimitettu FidaWare-ohjelmistoratkaisu mahdollistaa toimitusketjun läpinäkyvyyden ja toteutettujen merkintäratkaisuiden avulla myös yksittäisten tuotteiden seurannan ja jäljitettävyyden.

Reaaliaikainen varaosien paikka- ja määrätieto nopeuttaa varastokäsittelyä ja tehostaa näin merkittävästi myös työ- ja tietovirtoja. Myös raportointirutiinit helpottuvat olennaisesti.

Suosittelija:

”Uuden ohjausratkaisun avulla pystymme kasvamaan hallitusti sekä toimimaan tehokkaammin ja laadukkaammin”

Jussi-Pekka Hoskari, liiketoimintajohtaja, Vindea Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Roima Intelligence Inc. logo

Tiedot

Tilaaja: Vindea Oy
Ajankohta: 2011 - 2012
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Pellonpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Roima Intelligence Inc. kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Roima Intelligence Inc. kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Roima Intelligence Inc. - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Roima Intelligence Inc. - Muita referenssejä

Roima Intelligence Inc. - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia