logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

FIDAWARE WMS – varastonhallinnan tulevaisuustakuu

BloggausFidaWare WMS on moderni varastonhallintaratkaisu, joka varmistaa järjestelmän vaivattoman skaalautuvuuden kasvaviin tapahtumamääriin.

Varastonhallinta eli WMS (Warehouse Management System) on tärkeä osa yritysten prosesseja ERP:n ja lattiatason välillä. Se integroituu sisäänrakennettujen rajapintojensa avulla mihin tahansa asiakkaan tuotannon- tai toiminnanohjausjärjestelmään.

FidaWare WMS on kattava varastonhallintaohjelmisto, joka perustuu vuonna 2000 aloitettuun kehitystyöhön. Nyt toimituksessa oleva versio perustuu uudelle järjestelmäarkkitehtuurille. Siinä hyödynnetään vuosien varrella kertynyttä tietämystä varastonhallinnan toiminnallisuudesta sekä eri asiakkaiden liiketoimintalogiikasta. Ohjelmisto mukautuu aina kustannustehokkaasti asiakkaan prosesseihin, jolloin asiakkaan ei tarvitse itseisarvoisesti muuttaa omaa toimintatapaansa.

Nopeampi käyttöönotto

FidaWare WMS on entistä pidemmälle vakioitu kirjastojensa ja komponenttiensa osalta. Vakio-ominaisuudet ja -kirjastot mahdollistavat valmiiksi koeteltujen ratkaisujen hyödyntämisen eri toteutuksissa. Tämä nopeuttaa asiakaskohtaista toteutusta ja vähentää muutosten tarvetta yksittäisille asiakkaille. Pienempi asiakaskohtaisen muutosten tarve mahdollistaa nopeammat ja varmemmat projektitoteutukset tilauksesta käyttöönottoon.

Nykyiset ja tulevaisuuden jäljitettävyystarpeet kaikilla teollisuudenaloilla asettavat WMS-järjestelmille uusia vaatimuksia. Lisäksi muun muassa verkkokaupan kasvun myötä varastoissa tapahtuvien tapahtumien määrä kasvaa jatkuvasti. FidaWare WMS on suunniteltu skaalautumaan ja mukautumaan asiakasyritysten tarpeisiin. Se on asiakkaille turvallinen investointi tulevaisuuteen ohjelmistojen käyttöiän ollessa yleisesti yli kymmenen vuotta.

Selainkäyttöliittymä vapauttaa

FidaWare WMS:ssä on uusi selainkäyttöliittymä, joka laajentaa järjestelmän käyttömahdollisuuksia client-käyttöliittymien rinnalla. Selainpohjaisuus tarjoaa laite- ja käyttöjärjestelmäriippumattoman mahdollisuuden erilaisten päätelaitteiden käyttöön (PC, tabletti, älypuhelin) samassa järjestelmässä. Selainkäyttöliittymä ei vaadi client/server –ratkaisuille ominaista päivitystä yksittäisten laitteiden ohjelmistoihin. Virheiden mahdollisuus pienenee, kun kaikilla on käytössä sama versio. Tämän lisäksi FidaWare WMS:n Vaadin-frameworkin päälle rakennettu käyttöliittymä vähentää varastoille tyypillisten katvealueiden aiheuttamista katkoksista johtuvia ongelmia ohjelmiston käytössä.

Uusi ohjelmistoversio ei korvaa jo käytössä olevia FidaWare-ohjelmistoja, joiden kehitystä jatketaan nykyisten asiakkaiden kanssa entiseen tapaan.

Pinterest
Roima Intelligence Inc.

Lisätietoja

Roima Intelligence Inc.:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Omat tagit

liiketoimintaprosessit
skaalautuvuus
varastonhallinta

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Roima Intelligence Inc. kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Roima Intelligence Inc. - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Roima Intelligence Inc. - Muita referenssejä

Roima Intelligence Inc. - Muita bloggauksia

Siirry Roima Intelligence Inc. kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia