Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivu-uudistuksella selkeyttä ja käytettävyyttä

Referenssi

Case: Pro Puu -keskuksen uudet verkkosivut

Lahden matkustajasatamassa sijaitseva Pro Puu -keskus otti yhteyttä Tammi Digitaliin maaliskuussa 2019 ja pyysi tarjouksen koskien verkkosivujen uusimista. Edelliset sivut oli rakennettu muutama vuosi takaperin ja nyt niille kaivattiin uutta ilmettä ja toisenlaista julkaisualustaa.

Edellinen sivusto oltiin rakennettu hieman jo vanhentuneeseen alustaan, joka tuotti hankaluuksia. Sivuston päivittäminen takkuili ja se oli rakenteeltaan vaikeakäyttöinen. Tilalle kaivattiin helppokäyttöisempää ja selkeämpää alustaa, jota olisi helppo päivittää säännöllisesti. Sivuille tarvittiin myös entistä laajempaa sisältöä, sillä monien näyttelyiden on oltava selkeästi esillä ja asiakkaan löydettävissä.

Projektin määrittelyn ja tavoitteiden asettamisen jälkeen Pro Puun graafikko Katri Virtalaakso suunnitteli sivustolle visuaalisen ilmeen. Tammen ohjelmistokehittäjät rakensivat WordPress-alustalle uuden pohjan ja loivat sille Pro Puun brändiin sopivan teeman.Toimivan yhteistyön ja hyvin tehdyn alustan avulla saatiin rakennettua sivusto, jonka päivittäminen onnistuu nopeasti ja joustavasti. Sivustolle saatiin kaivattu laaja sisältö, jossa näyttelyt pääsevät hyvin esille ja asiakaspolku on mietitty loppuun asti.

Muutaman kuukauden työstämisen jälkeen sivut lanseerattiin kesäkuussa 2019. Sopivasti samaan aikaan Pro Puussa avautui uusi näyttely.

Yhteistyö jatkuu projektin jälkeen

Pro Puun toiminnanjohtaja Hanna Gröndahlin kommentoi yhteistyötämme seuraavasti: ”Tammi Digitalin kanssa oli alusta saakka helppo työskennellä ja heidän rakentamansa alusta on ollut huomattavasti edeltäjäänsä parempi. Matkan varrella eteen tuli muutamia teknisiä haasteita, mutta niihin löydettiin nopeasti ratkaisut ja projekti eteni sujuvasti. Oli hienoa huomata kuinka graafikkomme suunnittelema ilme pääsi sivustolla hyvin esille ja nyt voimme tyytyväisinä markkinoida uutta sivustoamme.”

Tammi Digitalin toimintamalliin kuuluu tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja ennen kuin sivuja lähdetään rakentamaan, tehdään ensin perusteellinen asiakkaan tarpeiden määrittely, jonka pohjalta projektisuunnitelma laaditaan. Tässä asiakascasessa asiakas oli niin tyytyväinen lopputulokseen, että seuraava yhteistyöprojekti on jo sovittuna.

Suosittelija:

Tammi Digitalin kanssa oli alusta saakka helppo työskennellä ja heidän rakentamansa alusta on ollut huomattavasti edeltäjäänsä parempi. Matkan varrella eteen tuli muutamia teknisiä haasteita, mutta niihin löydettiin nopeasti ratkaisut ja projekti eteni sujuvasti. Oli hienoa huomata kuinka graafikkomme suunnittelema ilme pääsi sivustolla hyvin esille ja nyt voimme tyytyväisinä markkinoida uutta sivustoamme.

Hanna Gröndahl, PRO PUU-keskus

Pinterest
Referenssin infoboxi
Virnex Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pro Puu-keskus
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Manu Mesimäki, Tammi Digital Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Virnex Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Verkkosivut
WordPress
käyttäjäkokemus
verkkosivuuudistus
tammidigital
käyttäjäystävällisyys

Siirry yrityksen profiiliin Virnex Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Virnex Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Virnex Group - Muita referenssejä

Virnex Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia