Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varmista huipputason tietoturva yrityksellesi huomioimalla nämä 4 asiaa

BloggausYrityksesi liiketoimintajärjestelmät käsittelevät nykyisin dataa saumattomasti niin pilvessä kuin paikallisissa järjestelmissä. Tämä muutos on merkittävästi nostanut vaatimuksia tietoturvasta – kaiken keskiössä on käyttäjä. Toisin kuin usein luullaan, myös pilviympäristön tietoturva vaatii valvontaa. Tietoturvaohjeistus, laitteiden ja tunnistautumisen varmistaminen sekä toimintaympäristön jatkuva monitorointi ovat työkaluja, joilla pystyt rakentamaan vahvan tietoturvan molempiin ympäristöihin. Lue blogistamme myös Microsoftin uudesta ratkaisusta, jolla saat huippuvahvan tietoturvan hybridiympäristössä sekä erityisesti Microsoft-pilvessä ja Microsoft 365 -työkaluilla työskentelyyn. eCraftilta saat asiantuntija-avun koko prosessiin.

Useissa yrityksissä hoidetaan mallikkaasti erityisesti paikallisen ympäristön tietoturvan valvonta. Kun yritys siirtyy toimimaan myös pilvessä, ei valvontaa kuitenkaan välttämättä laajenneta myös pilviympäristön monitorointiin. Vaikka tietoturva on huomioitu pitkälle pilvituotteissa, ei pilvessä toimiminen ole automaattisesti tietoturvallista, vaan vaatii turvamääritysten asettamisen halutulle tasolle. Kokosimme 4 tärkeää asiaa, joilla varmistat korkean tietoturvatason yrityksesi hybridiympäristössä toimimiseen.

Poimi vinkit yrityksesi tietoturvan varmistamiseen blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Microsoft 365
ProActive

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia