Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmistava teollisuus digitalisoituu – ajankohtaiset trendit vauhdittamassa muutosta

BloggausMillaiset asiakkaita tai toimialaa koskevat tarpeet aiheuttavat painetta muutokseen sinun yrityksessäsi? Esittelemme muutamia ajankohtaisia valmistavan teollisuuden trendejä, joilla on merkittävä rooli yritysten tarpeisiin digitalisoida toimintojaan. Mitkä niistä ovat jo sinun teollisuusyrityksesi ovella?

Valmistava teollisuus on aina ollut Suomen viennin veturi, ja sen osuus viennistä on noin puolet. Teollisuusliiton toimialakatsauksen mukaan suomalaisen teollisuuden kilpailukyky on parantunut monin tavoin viimeisten vuosien aikana.

Perinteinen valmistavan teollisuuden ala on kuitenkin monien muutosten kourissa. Esimerkiksi tuotannon, myynnin ja asiakasrajapinnan välinen kuilu pienenee koko ajan ja pakottaa teollisuusyrityksiä kehittämään omia toimintatapoja. Poikkeuksellinen viimeisin vuosi on myös pakottanut yrityksiä radikaalisti miettimään uusia toimintatapoja.

Globaali kilpailu alan markkinoista pitää otteessaan. Euroopassa suomalaiset yritykset painivat noin 2 miljoonan teollisuusyrityksen joukossa. Vuonna 2017 yksi kymmenestä yrityksestä toimi teollisuusalalla Euroopassa.

Uutta kilpailukykyä digitalisaation tukemana

Jotta alan yritykset pystyvät vastaamaan kansainväliseen kilpailuun ja alan muutoksiin myös jatkossa, on niiden pystyttävä modernisoimaan ja ketteröittämään liiketoimintaa. Parhaimmat edellytykset muutokselle teollisuusyritykset rakentavat digitalisaatiolla, joka tukee liiketoiminnan strategista kehittämistä.

Mitkä siis ovat valmistavan teollisuuden merkittävimpiä trendejä ja miten digitalisaatio tukee teollisuusyrityksesi uudistumista? Lue blogista koontimme johon yhdistimme omien asiantuntijoidemme näkemykset.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

teknologiatrendit
Microsoft Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia