Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi, helppokäyttöinen SMS-varmennus -palvelu

BloggausTänään meillä on erittäin hienoja uutisia kaikille, jotka etsivät vaivatonta ja kustannustehokasta tapaa lisätä tekstiviestivarmennus digitaalisiin palveluihin ja sovelluksiin. Olemme kehittäneet uuden SMS-varmennus -palvelun, joka mahdollistaa tekstiviestivarmennuksen liittämisen osaksi sovellusta, palvelua tai verkkosivustoa helposti ja nopeasti – ilman erillistä ohjelmointia.

Digitaalisten palveluiden lisääntyminen on lisännyt myös tarvetta suojata käyttäjiä riskeiltä ja väärinkäytöksiltä. Lisäksi yrityksillä on kasvava tarve tunnistaa käyttäjä, kun hän rekisteröityy tai kirjautuu palveluun. Haluamme auttaa asiakkaitamme tässä ja mahdollistaa SMS-varmennuksen liittämisen palveluun vaivattomasti ja ilman erillistä ohjelmointia”, kertoo Quriirin liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski.

SMS-varmennus mahdollistaa käyttäjän tunnistautumisen helposti

Tekstiviestivarmennuksen avulla verkkosivustot, sovellukset ja muut digitaaliset palvelut voivat varmentaa käyttäjän henkilöllisyyden. Käyttäjä saa puhelimeensa SMS-vahvistuskoodin, jonka hän syöttää palveluun. Tekstiviestivarmennusta käytetään puhelinnumeron verifiointiin, kaksivaiheiseen tunnistautumiseen sekä kertakäyttöisiin salasanoihin.   

”Tekstiviestivarmennuksella voi lisätä tietoturvaa helposti ja se on käyttäjille tuttu tapa tunnistautua. Matkapuhelin kulkee aina mukana ja se on viestintävälineenä henkilökohtainen”, toteaa Lasse. 

Quriirin SMS-varmennus ei vaadi erillistä ohjelmointia 

Quriirin SMS-varmennus -palvelu on syntynyt kehittäjien tarpeesta liittää tekstiviestivarmennus osaksi sovelluksia. Quriirin käyttöliittymässä määritellään varmennuksen asetukset, kuten PIN-koodin pituus, voimassaoloaika ja varmennusviestin tekstisisältö. Tämän jälkeen tekstiviestivarmennus on valmis käytettäväksi.

”SMS-varmennuksella voi HTTP-rajapinnan avulla lähettää PIN-koodin käyttäjän puhelimeen. Käyttäjän syötettyä PIN-koodin palveluun, voidaan se myös varmentaa ohjelmallisesti HTTP-rajapinnan avulla. PIN-koodien luonti, niiden varmentaminen ja vanhentuminen hoidetaan automaattisesti Quriirissa. Uskon, että tämä on sellainen ominaisuus, josta kehittäjät suuresti hyötyvät”, kertoo Quriirin teknologiajohtaja Thomas Wahlberg

Selkeän ja hyvin dokumentoidun REST-rajapinnan avulla SMS-varmennuksen integrointi ei voisi olla helpompaa. Lisätietoja uudesta palvelusta löydät täältä ja pääset kokeilemaan sitä myös ilmaiseksi! Ota tekstiviestivarmennus osaksi palveluitasi ja lisää käyttäjiesi tietoturvaa vaivattomasti.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Tietoturvalliset ratkaisut
Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
tietoturvallisuus
sms api
SMS-gateway
smspalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia