Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi tuotantoyhtiö lanseerattiin näyttävästi

ReferenssiIlmala Entertainment Group on kokeneen tekijäjoukon tuore mediatuotantoyhtiö, joka hallitsee niin somen, tapahtumamarkkinoinnin kuin suuren urheilujuhlan tunnun. Vahvasti sosiaalisen median näkyvyyteen painottunut yhtiö tarvitsi toiminnalleen iskevän brändi-ilmeen ja verkkosivut.

Tämä projekti syntyi kevyellä tuotannolla ja kokonaan etätapaamisilla. Kävimme asiakkaan kanssa Teams-tapaamisissa läpi projektin tavoitteet sekä visuaalisen ilmeen ja verkkosivujen toiveet, ja hoidimme vedoskierrokset sähköisesti.

Logon suunnittelu

Ilmala-nimi henkii alueen pitkiä perinteitä urheilun ja viihteen kohtauspaikkana. Jääkiekkopiireissä alue tunnetaan etenkin Jokereiden pelien areenana, ja kuluttajat muistavat tv-tuotannoista tutun Pöllölaakson.

Ilmala Entertainment Groupille suunnittelemassamme logossa näkyy jykevän tekstiosan lisäksi viivapiirros kaupunkisiluetista, josta on tunnistettavissa Ilmalan ja Pasilan alueen tuttuja maamerkkejä Helsinki-hallista Pasilan tv-torniin.

Visuaalinen ilme

Ilmalan raikas visuaalinen ilme toistaa Jokereiden 90-luvulta tuttuja nostalgisia pelipaidan värejä: turkoosia ja violettia. Koska Ilmalan perustajista löytyy niin elokuvan, somen kuin urheilunkin osaajia, visuaaliseen ilmeeseen tuotiin monikanavaisiin elämyksiin sopivaa vauhtia ja sähäkkyyttä.

Typografiassa on urheilubrändäykselle tuttua, rohkeaa muotokieltä. Otsikkofontti Saira on extrabold italic -leikkauksellaan vahvojen viestien välittäjä.

Kuvamaailma ja graafiset elementit

Ilmalan kuvamaailma koottiin kuvapankkikuvista, joissa näkyy monikanavaisuutta, mediatuotantoa, behind the scenes -tunnelmaa, viihdettä ja elämyksiä. Kuvien päällä voidaan käyttää brändiväreistä poimittua väriharsoa.

Graafiset elementit rakennettiin valkoisesta kuvakehyksestä, jonka reunaan voi sijoittaa lisätietoja. Kehys luo kuville polaroidia muistuttavan ulkoasun ja korostaa hyvien hetkien tallentamisen tärkeyttä.

Toinen graafinen elementti on Ilmalan tekstilogon A-kirjaimesta tehty koristeellinen kuvio, joka toistuu saumattomasti väritaustaa vasten.

Myös logon merkkiosaan piirretty kaupunkisiluetti toimii graafisena elementtinä, joka rajaa tehokkaasti tilaa esimerkiksi nettisivun tai julisteen alaosassa.

Käyttöesimerkit

Brändi-ilmeen käyttöesimerkit toimivat inspiraationa visuaalisen ilmeen hyödyntämiseen eri kanavissa. Uusi brändi-ilme näkyy mallikuvissa käyntikortista, esitteestä, ulkomainonnasta ja painomateriaaleista. Vahvat brändivärit ja erilaiset graafiset esimerkit tekevät ilmeestä raikkaan ja tunnistettavan.

Verkkosivut

Ilmala Entertainment Groupin markkinointi tapahtuu vahvasti sosiaalisessa mediassa, mutta myös perinteiset verkkosivut ovat hyvä tapa näkyvyyden kasvattamiseen ja asiakashankintaan. Nettisivuille on koottu kiteytetysti yhtiön toiminta-ajatus, kilpailuedut, palvelutarjonta ja yhteystiedot.

Brändikirja

Brändikirja kertoo, kuinka Ilmala Entertainment Groupin brändi-ilmeestä saa kaiken hyödyn irti. Monipuoliset käyttöesimerkit sekä tarkat ohjeet logon, typografian ja graafisten elementtien käyttöön helpottavat yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ampersand Design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ilmala Entertainment Group
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Ampersand Design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Brändin rakennus

Toimialakokemus

Media

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Ampersand Design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ampersand Design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ampersand Design - Muita referenssejä

Ampersand Design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia