Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIVIAn hallitus tutuksi – Joona Haavisto

BloggausTIVIA haluaa tehdä myös tänä vuonna hallituksen jäsenet tutummiksi suurelle yleisölle. Esittelemme muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä.

Toisena esittelyvuorossa on Joona Haavisto, joka toimi hallituksessa ensimmäistä kertaa jo vuonna 2020 ja nyt on valittuna kaudelle 2022–23. Hallitustyön lisäksi Joona toimii TIVIAn viestintätoimikunnan puheenjohtajana.

Hakuaika TIVIAn hallitukseen alkaa 16.8.2022. Tiedotamme haun alkamisesta erikseen.

Lue miten hyvä hallitus löydetään:

Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?

Nimi

Joona Haavisto

Titteli ja yritys

Senior Software Developer, People Leader

Gofore

Mikä sai hakemaan TIVIAn hallitukseen?

Liityin TIVIAn jäseneksi viisi vuotta sitten ja tutustuin silloin paikalliseen toimintaan. Päädyin mukaan TIVIA Uusimaan hallitukseen ja toimin puheenjohtajanakin pari vuotta. TIVIAn valtakunnallinen toiminta tuli pian tutuksi TIVIA-päivillä ja muissa tilaisuuksissa. Muutaman alueyhdistysvuoden jälkeen päätin hakea TIVIA halliitukseen kun koin, että minulla on annettavaa valtakunnalliseen toimintaan sekä alan ammattilaisena että kokeneena järjestöaktiivina.

Mikä on erityiskykysi, jonka tuot hallitustyöskentelyyn?

Vahvuuksinani hallitustyöhön on ainakin into tarttua toimeen TIVIAn toiminnan kehittämiseksi ja kokemus hallitustyöstä eri järjestöissä.

Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Odotin uusia kokemuksia, hyvää yhteistyötä muiden hallituslaisten kanssa ja mahdollisuuksia vaikuttaa TIVIAn toimintaan järjestön sisällä ja ulospäin. Näiltä osin on hallitustyö vastannut odotuksiani. Minulla oli jo ennestään kokemusta hallitustyöstä monenlaisissa järjestöissä ja TIVIAn alueellinen järjestötoiminta tuttua. Jonkinlainen kuva ja aavistus minulla toki toiminnasta oli, mutta perehdytyksien ja tutustumisten myötä on tottakai tullut paljon uutta ymmärrystä. Muihin hallituslaisiin, alan kokeneisiin vaikuttajiin, on ollut ilo tutustua.

Terveiset hallitushakua miettiville?

Hallitustyössä olen tutustunut todella moneen tivialaiseen ja tavannut alan ammattilaisia eri toimialoilta. Hallitustyössä on pohdittu TIVIAn toimintaa monesta eri näkökulmasta. Jos tämän yhteisön tulevaisuus ja verkostoituminen kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi hakemaan.

Kuva: Mikko Mäntyniemi

Lue miten hyvä hallitus löydetään ja mitä kaikkea otetaan huomioon hallituksen kokoonpanoa suunniteltaessa:

Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia