logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tilauskone jatkaa kasvuaan

BloggausTilauskoneen käyttäjämäärä jatkaa rivakkaa kasvua. Saimme heinäkuussa 2017 tilauskoneelle 5000. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian sai osakseen TakkaCenter Oy, jolle annoimme palkinnoksi 50 euron arvokupongin palveluumme.

Aloitimme toiminnan pienimuotoisesti 2011 ja alkuvuosina käyttäjämäärämme nousivat maltillisemmin, mutta viimeisimmän parin vuoden aikana huomattavasti voimakkaammin. Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet 2000 uutta käyttäjää. Tästä näkeekin hyvin, että tarjoamallemme monipuoliselle, mutta edulliselle laskutusohjelmalle, riittää kysyntää pienyrityskentässä. Toki meillä on myös suurempia, useiden miljoonien liikevaihtoa tekeviä, yrityksiä asiakkaina, mutta suurin osa asiakkaistamme on pieniä mikroyrityksiä.

Laskutusohjelmien vertailu

Laskutusohjelmaa etsivän kannattaa alkukarsinnan jälkeen luoda tunnukset testausta varten muutamaan eri palveluun, löytääkseen itselleen sopivimman. Sopivuuteen vaikuttaa erityisesti ohjelman ominaisuudet, mutta sen lisäksi hinta on usealle, varsinkin pienelle yritykselle, jopa ratkaisevan tärkeä. Muita asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota laskutusohjelmaa valitessa, ovat mm. palvelun käytettävyys (myös mobiilissa), nopeus sekä tietoturva.

Teimme viime vuoden lopulla vertailun useammasta suomalaisesta selainkäyttöisestä laskutusohjelmasta. Vertailun perusteella näkee selkeästi tilauskoneen edullisuuden, joka korostuu erityisesti kun hintaa vertaa sen tarjoamiin ominaisuuksiin. Vertailun löydätte sivuiltamme.

Laskutusohjelman vaihto

Ensimmäisen laskutusohjelman käyttöönotossa ei yleensä ole suurta tarvetta olemassa olevan datan tuonnille. Sen sijaan laskutusohjelmaa vaihtaessa, voi monestikin olla tarvetta tuoda olemassa olevat asiakkaat sekä omat tuotteet uuteen ohjelmaan. Tilauskone tarjoaa työkalut asiakas- ja tuotetietojen tuontiin vanhasta ohjelmasta. Myös mm. laskunumerointi sekä viitenumerot saadaan helposti jatkumaan siitä, mihin ne vanhassa järjestelmässä jäivät.

Ilmainen koekäyttö

Monet laskutusohjelmat tarjoavat ilmaisen koekäytön. Koekäytön pituus ja helppous sen aloittamiseen vaihtelevat ohjelmittain. Tilauskone tarjoaa ensimmäisen täyden ja sitä edeltäneen osittaisen kuukauden käytön ilmaiseksi. Tämänkin jälkeen kuukaudet, jolloin luo alle kolme laskua, ovat asiakkaillemme ilmaisia.

Toivotamme kaikki uudet käyttäjät tervetulleiksi palveluumme ja toivomme, että se osoittautuu tarpeisiinne sopivaksi laskutusohjelmaksi. Jos tarvitsette tukea tai ohjeita laskutusohjelmamme käytössä, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@tilauskone.com tai Chat-palvelumme kautta, joka on toiminnassa pääsääntöisesti arkisin ma – pe klo 9.00 - 15.00 sekä satunnaisesti myös muina aikoina.

Pinterest
Laskupiste Oy

Lisätietoja

Laskupiste Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

Laskutusohjelma
laskutuspalvelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Java

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Laskupiste Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Laskupiste - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Laskupiste - Muita referenssejä

Laskupiste - Muita bloggauksia

Siirry Laskupiste Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia