logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tilauskone jatkaa kasvuaan

BloggausTilauskoneen käyttäjämäärä jatkaa rivakkaa kasvua. Saimme heinäkuussa 2017 tilauskoneelle 5000. rekisteröidyn käyttäjän. Kunnian sai osakseen TakkaCenter Oy, jolle annoimme palkinnoksi 50 euron arvokupongin palveluumme.

Aloitimme toiminnan pienimuotoisesti 2011 ja alkuvuosina käyttäjämäärämme nousivat maltillisemmin, mutta viimeisimmän parin vuoden aikana huomattavasti voimakkaammin. Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet 2000 uutta käyttäjää. Tästä näkeekin hyvin, että tarjoamallemme monipuoliselle, mutta edulliselle laskutusohjelmalle, riittää kysyntää pienyrityskentässä. Toki meillä on myös suurempia, useiden miljoonien liikevaihtoa tekeviä, yrityksiä asiakkaina, mutta suurin osa asiakkaistamme on pieniä mikroyrityksiä.

Laskutusohjelmien vertailu

Laskutusohjelmaa etsivän kannattaa alkukarsinnan jälkeen luoda tunnukset testausta varten muutamaan eri palveluun, löytääkseen itselleen sopivimman. Sopivuuteen vaikuttaa erityisesti ohjelman ominaisuudet, mutta sen lisäksi hinta on usealle, varsinkin pienelle yritykselle, jopa ratkaisevan tärkeä. Muita asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota laskutusohjelmaa valitessa, ovat mm. palvelun käytettävyys (myös mobiilissa), nopeus sekä tietoturva.

Teimme viime vuoden lopulla vertailun useammasta suomalaisesta selainkäyttöisestä laskutusohjelmasta. Vertailun perusteella näkee selkeästi tilauskoneen edullisuuden, joka korostuu erityisesti kun hintaa vertaa sen tarjoamiin ominaisuuksiin. Vertailun löydätte sivuiltamme.

Laskutusohjelman vaihto

Ensimmäisen laskutusohjelman käyttöönotossa ei yleensä ole suurta tarvetta olemassa olevan datan tuonnille. Sen sijaan laskutusohjelmaa vaihtaessa, voi monestikin olla tarvetta tuoda olemassa olevat asiakkaat sekä omat tuotteet uuteen ohjelmaan. Tilauskone tarjoaa työkalut asiakas- ja tuotetietojen tuontiin vanhasta ohjelmasta. Myös mm. laskunumerointi sekä viitenumerot saadaan helposti jatkumaan siitä, mihin ne vanhassa järjestelmässä jäivät.

Ilmainen koekäyttö

Monet laskutusohjelmat tarjoavat ilmaisen koekäytön. Koekäytön pituus ja helppous sen aloittamiseen vaihtelevat ohjelmittain. Tilauskone tarjoaa ensimmäisen täyden ja sitä edeltäneen osittaisen kuukauden käytön ilmaiseksi. Tämänkin jälkeen kuukaudet, jolloin luo alle kolme laskua, ovat asiakkaillemme ilmaisia.

Toivotamme kaikki uudet käyttäjät tervetulleiksi palveluumme ja toivomme, että se osoittautuu tarpeisiinne sopivaksi laskutusohjelmaksi. Jos tarvitsette tukea tai ohjeita laskutusohjelmamme käytössä, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@tilauskone.com tai Chat-palvelumme kautta, joka on toiminnassa pääsääntöisesti arkisin ma – pe klo 9.00 - 15.00 sekä satunnaisesti myös muina aikoina.

Pinterest
Wertigo Consulting

Lisätietoja

Wertigo Consulting:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

Laskutusohjelma
laskutuspalvelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Java

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Wertigo Consulting kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wertigo Consulting - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wertigo Consulting - Muita referenssejä

Wertigo Consulting - Muita bloggauksia

Siirry Wertigo Consulting kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ite wiki julkaisi uudet SEO-työkalut ohjelmistoyritysten verkkosivujen hakukoneoptimointiin
Itseajava ERP hoitaa arvoa tuottamattomat työtehtävät ja mahdollistaa integraatiot
Kauppalehden Digitalisaatioliite haastaa siirtymään hypetermeistä mallintamiseen - lue Ite wikin Johannes Puron pääkirjoitus

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia