Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

DGStore.fi

Referenssi

DGStore.fi on frisbeegolfin erikoiskauppa ja tarjoamme kaiken tarvittavan välineistön lisäksi myös vaatetusta, tekstiilipainoa, tapahtumajärjestelyä, koulutusta ja ratasuunnittelua. Käytännössä kaikkea mitä lajiin tarvitaan ja vähän siitä ohikin. Kiekkovalikoimasta löytyy tuhansia kiekkoja ja tapahtumajärjestelyn puolelta listoiltamme löytyy esimerkiksi suurin Euroopassa järjestetty frisbeegolfkilpailu. Olemme aloittaneet pienestä harrastuksesta olohuoneen nurkasta, työllistäväksi yritykseksi ja markkinoiden muokkaajaksi. Meille on aina ykkösenä asiakas ja hänen tarpeet sekä aito ja rehellinen asiakaspalvelu ilman turhia jäykkyyksiä. DGStoresta et löydä kauluspaitaista kaveria latomassa ennaltaopittuja myyntipuheita, vaan hupparipaitaisen lajiniilon joka kertoo rehellisesti ettet osta paskaa vaan juuri sitä mitä tarvitset.

12 vuotisen työntekijäuran logistiikka-alalla vaihdoin yrittäjyyteen jotta voin tehdä itse päätökset, seistä niiden takana ja kantaa ylpeys sekä vastuu niiden seurauksista. Päällimmäisenä on halu tehdä jotakin suurta, vaikuttaa ja muokata (yritys)maailmaa sekä tietysti tehdä omasta harrastuksesta ammatti, ja intohimo myös näkyy yrityksemme toiminnassa, sillä työntekijöiksi on ajautunut samanhenkisiä henkilöitä.

Miten tutustuitte tilauskoneeseen?

Verkkokauppa- ja myymäläjärjestelmän lisäksi tarvitsimme laskutusohjelmaa, jolla voi helposti tehdä viralliset laskut tarvittavine tietoineen. Tilauskone tuli vastaan toisen yrityksen käyttämänä ja tutustuin palveluun, ja pian vaihdoinkin edellisen ohjelman Tilauskoneeseen. Meidän käytössämme Tilauskone on erikokoisten projektien laskuttamiseen jossa myymme palveluita sekä välineitä. Palvelua voisi helposti käyttää myös esimerkiksi tilausten laskuttamiseen pienyrityksessä tai vaikka palvelujen laskuttamiseen sivutoimiselle yrittäjälle.

Muutamaa eri laskutusohjelmaa kokeilleena, valintamme Tilauskoneeseen tuli seuraavista syistä: Laskujen tekemisen helppous yllättää. Asiakaskanta on aina tallessa ja uusia on helppo lisätä. Laskureskontraa on helppo hallita ja kaiken kruunaa miellyttävän edullinen hinta!

Suosittelija:

Juha Kytö, DGStore.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Laskupiste Oy

Tiedot

Tilaaja: DGStore.fi
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Kettunen, Wertigo Consulting

Lisätietoja

Yritysprofiili Laskupiste kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Java

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laskutusohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Laskupiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Laskupiste - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Laskupiste - Muita referenssejä

Laskupiste - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia