Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Acca Kappan maahantuojan kokemuksia Laskupisteestä

ReferenssiOlemme Mika ja Riina Rekilä Tupoksesta Oulun läheltä. Yrityksemme nimi on Velourmet Oy ja tuomme maahan tänä vuonna 150 vuotta täyttäneen italialaisen perheyrityksen Acca Kappan kylpykosmetiikkatuotteita. Tuotteisiin kuuluu tuoksuja, huonetuoksuja, vartalonhoitotuotteita, shampoita, hoitoaineita, parranhoitotuotteita, hius- ja hammasharjoja sekä vaikka mitä laadukkaita ja perinteisiä tuotteita.

Mistä kaikki alkoi?

Yrittäjyytemme alkoi vuonna 2017 melko jännällä tavalla omasta tarpeesta. Riina oli käynyt kauneushoitolassa lähellämme ja ihastunut siellä sangen ylelliseen ja ihastuttavaan Acca Kappan White moss -tuoksuun. Se oli useampana vuotena helppo lahjaidea juhlapäivinä. Sitten eräänä vuonna saimme kuulla, ettei tuoksua ole enää saatavilla Suomessa. Riina otti yhteyttä useampiin kauneushoitoloihin ja lopulta suoraan Italiaan, tuotteiden valmistusmaahan. Sieltä hän sai kuulla, että maahantuonti Suomeen on lopetettu. Tuoksua ei kuulemma saa Suomeen tilaamalla oikein mitenkään. Italiasta väläytettiin ajatusta, että ehkä teistä voisi tulla uusi maahantuoja. Loppujen lopuksi Riina sai Mikan ylipuhuttua ja aloimme maahantuojiksi päivätöidemme ohella.

Tilanne nyt

Hiljalleen olemme kasvattaneet myyntiä ja ihmisten tietoisuutta Acca Kappan tuotteista. Meillä on jälleenmyyjiä Suomessa vajaa parikymmentä. Jälleenmyyjät ovat enimmäkseen kauneushoitoloita. Myös yksityiset henkilöt voivat tilata monipuolista tuotevalikoimaamme suoraan meiltä. Tulevaisuuden haave olisi, että jälleenmyyjiä löytyisi sen verran monta, että me voisimme keskittyä yhä enemmän tavaran toimittamiseen heille. Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä ja mielellämme kerromme tuotteista sekä tarvittaessa lähetämme tuoksunäytteitä tms.

Velourmet Oy ja Laskupiste

Reilusti yli vuoden ajan teimme laskut Excel-taulukon avulla ja lähetimme ne paketin mukana postitse sekä teimme pdf-tiedoston sähköpostilla lähetettäväksi. Vuoden 2019 alussa Mika selaili laskutusohjelmia helpottaaksemme vaihtoehtoja netistä ja päätyi laskupiste.fi -osoitteeseen. Otimme ensin ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana huomasimme, että tämä voisi olla meidän juttumme. Tuotteet saa helposti kirjattua palveluun omiin osastoihinsa ja varastoarvot on entistä helpompi pitää oikeina. Viivakoodi laskuissa antaa myös virallisemman kuvan ja helpottaa osaltaan maksamista. Lähetämme laskun Laskupisteen kautta sähköisesti asiakkaille. Lisäksi laitamme laskun myös paperisena tilausten mukana.

Myyntejä on kätevä seurata ja on helppo kuitata laskuja maksetuksi tai lähettää tarvittaessa sähköisesti muistutus laskusta. Olemme olleet varsin tyytyväisiä Laskupisteeseen. Edullisesti ohessa toimiva verkkokauppa voisi olla kannaltamme mainio kehitysmahdollisuus.

Lisätietoja

Velourmet Oy

Acca Cappa Finland - Facebook

Laskupiste

Suosittelija:

Mika ja Riina Rekilä, Velourmet Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Laskupiste Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Velourmet Oy
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Kettunen, Laskupiste Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Laskupiste kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Java

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laskutusohjelma

Siirry yrityksen profiiliin Laskupiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Laskupiste - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Laskupiste - Muita referenssejä

Laskupiste - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia