Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietotekniikan tutkimussäätiö on varannut 40 000 euroa apurahoja jaettaviksi metaversumi-tutkimushankkeisiin

BloggausTietotekniikan tutkimussäätiö on varannut 40 000 euroa apurahoja jaettaviksi uusiin metaversumi-teeman korkean riskin tutkimushankkeisiin. Apurahoja haetaan täyttämällä hakulomake verkossa (linkki alla). Apurahojen hakuaika alkoi 1.3. ja päättyy 21.4.2022. Hankkeita ovat arvioimassa professorit Tommi Mikkonen (Helsingin yliopisto, Jyväskylän yliopisto), Jaakko Sauvola (Oulun yliopisto), Virpi Tuunainen (Aalto-yliopisto) ja Maria Paasivaara (LUT-yliopisto).

Tietotekniikan tutkimussäätiö tukee näin osaltaan Suomen korkean tutkimuksen ja tuotekehityksen kansainvälistä kilpailukykyä ja innovatiivisuutta sekä valmiuksia tulevaan. Kannustamme erityisesti nuorta tutkija- ja yrittäjäsukupolvea tutkimaan metaversumin vaatimia teknologioita ja sen mahdollistamia liiketoimintamahdollisuuksia sekä ihmisten vuorovaikutusta.

Lue lisää ja katso hakuohjeet

Tietotekniikan tutkimussäätiö edistää ja tukee tietotekniikkaa koskevaa ja siihen liittyvää tutkimus-, koulutus- ja neuvontatoimintaa. Tietotekniikan tutkimussäätiö myöntää matka- ja hankeapurahoja sekä tunnustuspalkintoja, esimerkiksi vuosittain jaettavan palkinnon parhaalle tietotekniikan tutkimusalan väitöskirjalle. Säätiöllä on merkittävä rooli kansallisen osaamisen synnyttämisessä, tutkimuksen edistämisessä sekä yhteiskunnallisesti vaikuttavien hankkeiden käynnistämisessä. Tietotekniikan tutkimussäätiön toiminta on laajentunut merkittävien lahjoitusten ja säännöllisen varainhankinnan avulla.

Tietotekniikan tutkimussäätiö perustettiin vuonna 1980 edistämään suomalaisen yhteiskunnan tietotekniikan tutkimusta korkeakouluissa, tukemaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia hankkeita ja palkitsemaan korkeatasoisia tutkimuksia.

Tietotekniikan tutkimussäätiö on osa TIVIAa.

tietotekniikantutkimussaatio.fi

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia