Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoanuorista – Sivustouudistus ja indikaattorit

Referenssi

Tilasto- ja tutkimustiedot kaikkien saataville

Tietoanuorista.fi sivustoa uudistettiin ja laajennettiin sisältämään uusia ominaisuuksia. Sivusto sisältää nyt myös Nuorisobarometrin sekä nuorten Hyvinvointi -indikaattorit. Nuorisobarometri on maan laajin vuosittainen tutkimus nuorista. Barometrejä on toteuteuttu vuodesta 1994 alkaen. Hyvinvointi-indikaattoreiden avulla Nuora (Nuorisoasiain neuvottelukunta) arvioi nuorten hyvinvoinnin kehitystrendejä ja valtakunnan tason nuorisopolitiikan onnistumista.

Siirry sivustolle ↗

30 indikaattoria suomalaisten nuorten kuvaamiseen

Nuorisobarometri koostuu yli 90 erilaisesta kaaviosta, joiden tietolähteenä toimivat erilaiset datalähteet ja tilastot.

Helppokäyttöiset indikaattorit toimivat päätöksenteon tukena ja kokoavat nuoria koskevan tilasto- ja tutkimustiedon kaikkien saataville. Indikaattorit mahdollistavat vertailun eri alueiden, sukupuolten ja ikäryhmien välillä.

Indikaattoreiden tieto koostuu mm. sivuston ulkopuolisista lähteistä, joista haetaan automaattisesti tietoa. Nämä sisältävät omia sisäisiä tilastotieteellisiä kaavioita, joista filtteröidään tieto ja esitetään sivustolla highcharts-lisäosaa hyödyntäen. Käyttäjä voi helposti itse muuttaa graafin esitystapaa esimerkiksi viivadiagrammista palkiksi.

Toteutus

Trimedia vastasi projektista kokonaisvaltaisesti sisältäen konseptoinnin, visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen.

Indikaattorit kokoamaan tilasto- ja tutkimustietoa

Uudistuksessa toteutettiin uusia työkaluja nuorisotiedon vertailuun. Tulokset ovat nyt paremmin vertailtaitavissa ja monipuolisemmin suodatettavissa. Myös sivuston ja indikaattorien päivitettävyyttä helpotettiin merkittävästi. Helppokäyttöiset indikaattorit kokoavat nuoria koskevan tilasto- ja tutkimustiedon kaikkien saataville.

Ilme saavutettavaksi

Sivusto on osoittanut pitkäikäiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Alkuperäinen nuorisobarometri toteutettiin vuonna 2016. Sivuston jatkokehityksen yhteydessä on kiinnitetty huomioita sivuston saavutettavuuden parantamiseen mm. värikontrastien suhteen.

Huolehdimme myös ylläpidosta 

Sivuston toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti.

Asiakas – Valtion Nuorisoneuvosto

Valtion nuorisoneuvosto on valtioneuvoston asettama nuorisotyön ja -politiikan asiantuntijaelin, johon valtioneuvosto kutsuu jäseniksi lasten ja nuorten kasvu- ja elinoloihin perehtyneitä henkilöitä. Keskeisinä välineinä valtion nuorisoneuvostolla ovat nuorten arvoja ja asenteita seuraavat Nuorisobarometrit, nuorten hyvinvoinnin indikaattorit sekä muu tietotuotanto.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Trimedia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Valtion Nuorisoneuvosto
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Saksola

Lisätietoja

Yritysprofiili Trimedia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Trimedia

Siirry yrityksen profiiliin Trimedia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trimedia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Trimedia - Muita referenssejä

Trimedia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia